Kardelen94 Olsun belli olmaz sağlıkla kucağımıza alalımda bebeklerimizi üç ay istifar etmekten alamadım senin durumun ne bilmiyorum da 13.haftadayız biz şimdi bu hafta geçti istifarlar ama millet istifarla kilo veriyor ben veremedim almamı önledi sadece şimdide iştahım çok açık değil sadece kusmam geçti hiçbir zaman çok yiyen birisi olmadım 50 kilo bir insandan herzaman çok daha az yerim hayatımın bi çok yerinde farkettim bunu troidlerim yüzünden çok alıyorum metebolizmam hiç çalışmıyor ilaç kullanmayı bir bıraksam öyle bi şişiyorumki inanamassın troid şeker hastalığı bunlar zaten aşırı kilolarımızın temel sevebi sağlıklı bi insan istediği zaman sağlıklı bi şekilde kilo verebiliyor ama ben okadar doktorlara gittim yok hamilelikten önce hiç veremedim kilo çok kötü bişey böyle yaşamakta çok zor sadece kilolular anlar bu dediğimi heryerin ağrıyor sürekli nefes nefese bir halin var merdiven çıksan bi dert 1 saat soluklanmayı bekliyoaun şişman olmak resmen toplumdan seni geri bırakıyor ya rabbim herkesin yardımcısı olsun tüm kilo vermek isteyenlere Hayır ve afiyet üzere kilo vermelerini nasip etsin en kısa zamanda ben daha 20 yaşındayım siz benden büyüksünüzdür kesin yaşım genç olduğu için beni çok üzüyor bu kilo olauı ama şuan hamilelikten sırf kafaya takıp bebeğimide üzmemek için umursamamaya çalışıyorum hamilelikten sonra azimle gayretle vericeksin diyorum kendimi motive ediyorum Allahtan başka yardım isticek kimsemiz çok rabbim hepimizi sağlıkla zayıflatsın AMİN