Busr21 Sema2288 Bende Dilek hocaya gidiyorum🥰 cok seviyorum kendisini. Sizin enerjiniz iyiyse oda cok iyi bana sürekli cilgin gebem senle yasayan yaslanmaz vs diyor oyle diyince onu daha cok seviyorum😂😂 sigorta varsa bence kesinlikle prof takip etmeliii zaten.
Eda4119 Sema2288 ben yaptırdım gayet güzel zaten hastane paketiyle aynı sadece farkı hastane 10 muayene sigorta 8 muayene bir farkı yok yani yatış tahlil vs hepsi aynı karıslıyor memnun kalırsınız
Sema2288 Busr21 hastane net birşey dememişti Dilek hanımın muayenesini demir hayat sigorta karşılıyor mu diye sorunca, içim rahatladı şimdi teşekkürler ☺️ Randevu için kolayca gün alabiliyor musunuz çok dolu oluyor mu acaba Dilek hanım
Busr21 Sema2288 allah allah niye demedi acaba? Direkt kadin doğum veznesine baglanip sorabilirsiniz. Ben 1 hafta onceden alıyorum sorun olmuyor
Sema2288 Busr21 muayeneye girip çıktıktan sonra net bir şekilde belli olur sigortanın karşılayıp karşılamayacağı dediler
Busr21 Sema2288 4 boyutlu dediginiz? Yani ultrason cihazinda 4 farklı renk var bebegin pozisyonu iyiyse gösteriyor hemen fotografini cekip veriyor zaten. Ama sizin 22. Haftadaki perintolojiyi karşılamıyor bilginiz olsun
Sema2288 Busr21 3 yada 4 boyutlu gösteriyorlar ya bebeği yüzü falan hep belli oluyorr, Dilek hanımda her muayenede öyle gösteriyor mu diye merak ettimm, detaylı ultrasonu karşılamıyormuş sanirim evet
Tupbebekile Sema2288 kesin yaptır ozaman medipolde doğumlar en az 6000 den başlıyor kan tahlilleri desen uçuk ayrica doktor muaneleride pahalı son haftalara sogru 2 haftada bir yada haftada 1 cagiracak her şekilde fazlasıyla hakkını çıkarır
Sema2288 Tupbebekile evett, diğer özel hastanelerde çok pahalandı zaten medipolden farkları kalmadı fiyat konusunda
Tupbebekile Dilek hanım favori doktorum cokk severim kendisini allah razi olsun çok anaç bir kadın taşındım ve baya uzağım gidemiyorum ama kesinlikle tercih edin harika bir doktor harika bir kadındır ❤️❤️❤️