Sema2288 İyi akşamlar, demir hayat 2 can sigortası yaptıranlar, memnun musunuz acaba, neleri karşılıyor yada neleri karşılamiyor, yaptırdığımıza değer mi, 8 muayene tahliller ve doğuma 10 bin küsür lira fiyat verildi
Busr21 Sema2288 evet hamilelik sonrasi yapilan tek sigorta ondan dolayi pahali. Bir dahakine onceden yaptiriim gebelik sigortami. Perintolojiyi karşılamıyor. Detayli ultrason yani. Bakalim 33.haftamdayim bende dogum icin de genel anestezi karsiliyor. Yarim isterseniz farki siz ödüyorsunuz
litfenama Sema2288 ben kullanıyorum. Detaylı ultrasonu karşılamıyor. Doğum çeşitlerinin sınırsız karşılanması güzel. Ben 6800 tl yaptırmıştım. Doğum artık bu fiyattan olduğu için en azından yararıma olacak.
Eda4119 Sema2288 ben yaptırdım gayet güzel zaten hastane paketiyle aynı sadece farkı hastane 10 muayene sigorta 8 muayene bir farkı yok yani yatış tahlil vs hepsi aynı karıslıyor memnun kalırsınız
Sema2288 Busr21 sizin demir hayat sigortanız var mı şuan, anlaşmalı hastaneyi arayıp istediğim doktoru söylediğimde muayeneden sonra sigortanın karşılayıp karşılamadığı belli oluyor dediler
meliketna Sema2288 doktor u demediler bna direk gecerli oldugu hastaneler belli zaten ona göre yapıolar hangi hastaneyi düşündüğünüzü soruyolar bn 5 ay önce komplikasyonlu 8000₺ yaptrmıstm sgk nın karsıladıgı herseyi karsılıyor dvitamini ve klamidya testiydi sanırım onları karsılamadı sezeryanda epidurali karsılıyor normal doğumda epidurali karsılamıyor
Busr21 Sema2288 Sema2288 evet var . Gideceginiz hastaneyi arayin doktor ve hastaenin anlasmasi var mi diye
Sema2288 meliketna ben 21. Haftama girdim şimdi yaptırmayı düşünüyorum sigortayı, 8 muayeneyi kullanabilir miyim bu haftadan sonra acaba, 10 bin küsüre yaptırdığıma değer mi sigortayı karar veremedim
meliketna Sema2288 dogum yapacagınız hastanedeki doğum fiyatını muayene ücretni tahlilleri nstler felan hesaplayın hangisi makulse öyle yapın bnm doğum yapcagım hastanede dogum ücreti 8000 tl ve bn cok sık kullndm defarca tahlil nst serumlr ilaçlar bnm için cok avantajlı oldu oyuzden
Sema2288 Busr21 sizce 21. Haftadan sonra 8 muayeneyi kullanabilir miyim doğuma kadar, önceki doktorum ayda bir kez çağırıyordu
Sema2288 Busr21 sigortayı yaptırıp Medipol Mega hastanesinde devam edeceğiz kontroller ve doğum için inşallah
meliketna Sema2288 nolcagıda hiç belli olmuyor insallah sıkıntısız devam ederde kalır haklarınız bazen bi problem cıkıo herhafta yada iki haftada bir kontrole cagırılıosunuz
Tupbebekile Sema2288 kesin yaptır ozaman medipolde doğumlar en az 6000 den başlıyor kan tahlilleri desen uçuk ayrica doktor muaneleride pahalı son haftalara sogru 2 haftada bir yada haftada 1 cagiracak her şekilde fazlasıyla hakkını çıkarır
Sema2288 meliketna benim gideceğim hastanedede 8/9 bin tl zorunlu sezeryan, ama ben sezeryan istiyorum, isteğe bağlı sezeryanda 13 bin dediler
Busr21 Sema2288 eger sezaryan düşünüyorsanız sigortayi hemen yaptirin. Seker yuklemesi vs de karşılar