Tgcperi Anneler daha önce progestan ilacını kullanan var mı ? Bebeğe bir zararı var mı 29. Haftayım pembe renk akıntım oldu dr progestan yazdı ama daha önce çok yan etkisi yaptığını ağır bir ilaç oldunu duymuştum ne işe yarıyor tam olarak bu ilaç. ?
[silindi] Tgcperi Ben hamileyken kanamam vardı diye vermişti doktor ama yine de bebeğim tutunamadı düşük yaptım.Bebeğe zararı yok o ilacın hatta kanamayı kesiyor
-MinikveAnnesi- Tgcperi 9 haftalık hamileyim 2 haftadır kullanıyorum biraz yan etkisi var evet ictikten bir süre sonra sersemletiyor beni o yüzden yatmadan once içiliyor zaten tabi hapsa benimki hap seklinde fitil olanı bilmiyorum
Ebrucm Tgcperi erken doğum olmamasi için kullanıyorum fitil olarak kullandığınız zaman yan etkisi olmuyo
dilaraulusoy Tgcperi 25 haftalık hamileyim ilk günden beğri ve doğuma kadar kullanıcam vajinal alıyorum yan etkilerini görmüyorum buyüzden. Ama yan etkileri olsa da kullanırdım.
Merveberill Benimde kese yanı kanama alanım vardı düşük riskine karşı verdi bebeğin tutunması için dedi doktor
cgnduru Tgcperi bende kullandım canım ilişki sonrası kanama olmuştu. Normalde oluşan kasılmalar bile geçti kullanınca bebeğe bir zararı yok bana 2 kutu yazmisti 1 kutuda 3 ayrı tablet var 2sini kullandım bıraktım. Fitil olarak alırsan yan etkisi yok ama bende hap olarak kullandım. Aşırı baş dönmesi uyku falan yapıyor o yüzden 2. Yi gece uyumadan önce iç bende öyle yapiyordum zaten 10 dk içinde bayılıyorsun 😀
Derins 9 haftalık hamileyim 4 hafta dan beri kullanıyorum düşük olmasın diye içince çok ağır geliyor bulantı halsizlik baş dönmesi fitil olarak kullanınca daha iyi
Srfe_01 Periha iğne yağlı oluyo bıraz vurduktan sonra acıyo vurdurmadan önce elinde şaseyi ısıtman lazım vurdurmaya gıdene kadar göğsüne sok mesela teninle ısınsın o zaman agrı yapmıyo iğnenın depolama özelliği var depolarını dolduruyor daha etkılı
SeldaEroglu Sabah aksam kullaniyorum hapi sersemlik uyku hali coj zor geciyor bu hamileligim kullandig8m halde dun kirmizi renkte kanamam oldu yeni adet olmus gibi cok korktum sukur su anda gecti
Tgcperi SeldaEroglu hastaneye gittiniz mi ? Bendede açık pembe peçeteye leke geldi dr gittim sancım cıkmadı açılmamda yoktu bu ilacı yazdı o yüzden.
Srfe_01 Tgcperi zararı olan bıseyi kadın doğumcu verırmı sence ? Hap gereksız kasılmaları engelliyor ve bebekle anne arasındakı kan akışını rahatlıkla sağladığı için bebek beslenıyo yanı zararı degıl yararı çok bebegın tutunmasını sağlıyor evet yan etkılerı var ama abartılacak kadar degıl hapı hep vajınal hemde ağızdan alabılırsın hem fıtıl hem hap yanı
Peperonni Tgcperi Evet canım uyku hali oluyor. İlk kullandığımda dışarıya çıkmak zorundaydım arabayla giderken az daha birisine çarpacaktım yavaş gidiyordum ama yine de korkutucuydu. Baya baya sersem yapıyor. Sonra baktım araç falan kullanmamak gerekiyormuş.