Arvennn Bussbusss merhaba nasılsınız bebeginiz nasil parlaklık geçti mi.suan bende 19 haftalık hamileyim benim benegimdede ayni problem var detaylı ultrason için bekliyorum
Bussbusss Arvennn merhaba evet çok şükür doktorum parlaklığı görmediğini söyledi 24. Haftada tekrar gittiğimde
Bussbusss Arvennn her bebekte olabileceğini söyledi doktorum ileride kaybolur dedi gerçekten de gittiğimde görmediğini söyledi. Bebeğinizde başka bir anomali görüldü mü
Arvennn Bussbusss başka bir şey görülmedi çok şükür Ben ikili tarama testi yaptırmadım doktorum ense kalınlığı ve burun kemiği normal demişti.siz yaptırdınız mi ikili testi
Bussbusss Arvennn evet yaptırdım orda bir sorun görülmemişti ama detaylı da sadece bu parlaklık vardı
Arvennn Bussbusss benim normal ultrasonda gördüm doktorum 10 gün sonra detayli randevum var inşaallah geçmiştir
M_glsm Kızlar bilgisi olan cevaplaya bilir mi lütfen🙏 13+1 de ulturasonda bebegimin burun kemigi küçük dendi 2,4mm böyle durumla karşılaşan var mı ? 2li test yaptirdi doktor😢🙏
Bussbusss Nuresmq bizim doktor görmediğini söyledi ama umarım sizin bebeğinizdeki de bir an önce kaybolur
gunesbyz19 Oruçtan 2 gün önce detaylı ultrason çektim bebeğimin kalbinde parlaklık var dendi bide beynindeki su mu ne normal sınır 10 ilken bebeğimde 10.3 çıktı kromozom testi yapalım dedi eşimle konuştuk istemedik aklımdan bir an olsun çıkmıyor 😔
Bussbusss gunesbyz19 yüreğinizi ferah tutun bebeğinizde insallah ileriki haftalarda böyle bir sey görülmez. Sizin stresiniz onu da etkiler unutmayın bol dua 🤲