121 ebegebe Canım eşim işten izin alamadı inşallah yarın gidiyorum aklımdasın gelir gelmez yazıcam sana
121 ebegebe Canım merhaba öncelikle nasılsın? Bu gittiğim doktora devam edeceğim bundan sonra bana dedi ki çok az bir parlaklık olduğunu ve 30. Haftayı geçtikten sonra kaybolma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi o yüzden bir sonraki randevumu 2 hafta sonrasına verdi yani takip ediyoruz canım. Bi de bu parlaklık sanırım kanama olduysa bunu da bebek yuttuysa eğer görünüyormuş bu da geçici bir durummuş. Az miktarda olsa bile görünürmüş. Benim bunlardan haberim yoktu önceden gittiğim doktor bilgilendirmek için bile bana demedi yine de kendini strese sokma canım güzel geçir hamileliğini ben gidince içim rahatladı. Sende gidersen bana haber ver olur mu
ebegebe 121 veririm tabi, evet böyle Bi hastalık var bu tür parlaklık öyle bebeklerde görülebiliyor dedi ondan hiç rahat değilim ben 😰
121 ebegebe Canım yok kötü düşünme, doktor bana kötü bir durum olmadığını söyledi gittiğim iki doktorda kötü düşünme sakın gittiğinde bana da söyle kendini strese sokma
ebegebe 121 çok, stresli ama dua edip beklemekten başka caremiz yok bu, saatten sonra bebegim den vazgecmem canım inşallah sağlıkla kucagımıza alalım
Zeyzeym ebegebe merhaba bebeğinizin bağırsağındaki parlaklık geçmiş mi baktırdınız mı aynı durum bende de çıktı da
121 ebegebe Canım merhaba parlaklık durumunda konuşmuştuk. Çok şükür bizde parlaklık geçti. Geçen gün aklıma geldi seni tekrar aradım burada söylemek için. Sen ne durumdasın geçti mi? Doktorun ne dedi?