Bernako Ben kiiiiii ne badireler ne ameliyatlar ne sorunlar atlatmış bir kızım bunu mu yapamıcaam 🥺😩 diye diye cuma günü sabahtan sezaryen günü verildi🥲 heyecandan sanırım normal doğurucam 😅 dua edin bana şimdiden lüütfenn
Feyzaveannesi Bernako Yaaaaaa bende cuma günü sezryana giriyorum 🥰🥰. Sabah gidip tahliller falan yapılacak 11 gibi doğuma girerim 😊.
Bernako Deletedmom623737 evett biliyoruum kuzuum iki kere yazdım valla.. bebiş nasıl iyimii yavrumcak 😍
Sibel_3455 @Bernako bende cuma günü saat 10da sezeryan olacağım Allah yardımcımız olsun agrısız sızısız kavuşuruz yavrularımıza İnş 🙂
Bernako Sibel_3455 yaa gerçekten mii gün arkadaşı olacaklar oğlumla 😍 sağ salimm kazssız belasız alalım yavrularımızı 🤲🏼 Tamda kar gırtınası geliyormuşş
Bernako Feyzaveannesi benimde 9 gibi falan ay ne kadar çok giren varmışş 😍😍 hayırlısıyla doğsun yavrular 🙏🏻
Ipekgulll Bernako Canım Allah yardımcın olsun benim de Çarşamba günü inşAllah sağlıkla alalım kucağımıza burada çok güzel hikayeler okudum bugünler de motive oldum sende rahat ol 🤗
Bernako Ipekgulll Çok teşekkür ederim Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Asla ben çok cesaretliimdir ama şuan bi tuşuma basıp kapattılar gibi hissediyorum 😅😂
Feyzaveannesi Ipekgulll Canım doktorum gece 12 den sonra yemek yeme ,sabah gel kan tahlilleri,damar yolu ,nst çekeriz sonra doğuma girersin dedi. Belki anesteziye alerjimiz falan var mı diye bakmak içindir.
Ipekgulll Feyzaveannesi evet benim ki de gece 12 den sonra yeme dedi bakalım neler yapılacak ben açlıktan ölürüm 🤗🤗