selinbirincisezen vesilece benim de öyleydi ya kapanmıyordu sonra hamiş pantolonu aldım rahata erdim💃🏻
vesilece selinbirincisezen ben pantolon genişletici diye bişey aldım trendyoldan bi karış kadar lastik bi kumaşa 4 tane düğme dikmişler 🙈 şimdilik o işimi görüyor tavsiye ederim 20 liraydı
hmmc Bende 49 ile başladım 16 haftalık 51.5 çıkıyorum psikolojim bozuldu. Arkadaşım 5 ayda 2 kilo almış ben o kadar kusmaya rağmen 2.5 kilo aldım, 5 ay dolunca kaç olacağım bilmiyorum 😭
elfmoom selinbirincisezen ne demek :) hiç sıkmayın kendinizi elbette kilo alacaksınız şu an ideal gidiyorsunuz bence kilonuz çok değil ise normalde. sadece son 3 ay çok hızlı kilo alımı olacak, ona göre dikkat ederseniz sorun olmayacaktır:)
momyy__ selinbirincisezen hamile kaldığımda 59 dum geçen aya kadar 60 daydim bu ay birden üç kilo aldm 63 üm şimdi bebeğinin gelişimi haftasıyla uyumluysa çok takilma
Cnrmom selinbirincisezen oooo yemezmiyim ilk 2 ay midem bulandı o zaman bile hep yedim 😂😂😂 hiç istifrada etmedim sürekli yiyorum ama kilo almadım 😂 inşallah kızıma gidiyordur bu kilolar 😍😍😍