serifealadag Haticeyurteri55 Evet günde 6 tane ulsactive kullanıyorum. Büyük ihtimalle de sezeryan olacağım.☺️
Busramzcgl serifealadag arısütü propolis karışımı, instagramda Suat Kaya diye bir arıcı var o satıyor doktor önerisi ile deneyin isterseniz
serifealadag Haticeyurteri55 Öncekine göre daha iyi. Krem falan da kullanıyorum ben doktor yazdı. Ama önceki kadar şiddetli değil. Zaten kaşıntı geçmezmiş hafiflermiş çözümü sadece doğum 🥺
kurabiyela 1prenses_annesii peki suyu hakkında bir değişme var mı bugün bana da sınırda dendi panik oldum🙈
1prenses_annesii kurabiyela siz kaç haftaliksiniz bana suyu iyi dedi degisiklik olsa söylerdi mutlaka
kurabiyela 1prenses_annesii 34 haftalığım bugün suyun alt sınırda dedi bende biraz pimpirikliyim haftaya kontrol istedi ne yapcam bilmiyorum
Elisa058 serifealadag süt yumurta kaşar peyniri kuru yemiş ve muz 🙂 yedikten sonra sol tarafına yatmanında faydası var :)
1prenses_annesii kurabiyela havuç suyu diyorlar ama sizin haftanizda işe yarar mi bilmiyorum daha erken haftalarda öneriyorlar bildigim kadariyla. Siz yine de bol bol su için süreci doktorunuza birakin lütfen stres yapmayin