Armess_loya Azizinannesi2 ayy guzumm benimmm bende rimelere mahkum biriyim, yaa kirpikli insanlara nasıl imreniyorum yaa 🥺😬
Kubra_kalkan Armess_loya deneyin ve görün asla pişman olmayacaksınız ok gibi kirpikleriniz olacak doğal saf vazelin (son kullanma tarihine iyi bakın) ♥️
Azizinannesi2 Armess_loya bende öyleyim valla kirpiksiz doğmuşum ya 😂😂ben rimeli ikia yada üç kat sürüyorum 😂😂
suleesrky Ben Maybelline kullanıyorum çok memnunum ama iyice zamlandı. Essence I Love Extreme dekullandım o daha uygun ve güzel. Sadece kat kat sürersen topaklanma yapabilir.
Armess_loya Azizinannesi2 😬😬😂 bende öyle kat kat sürüyorum yok bana mısın demiyo en çok çabuk biten kozmetik ürünüm bu ☹️
Mucizemiizz Armess_loya Sephora’yi deneyin aldigi parayi kesinlikle hakediyor.onu aldiktan sonra ipek kirpigi biraktim diyebilrim
Armess_loya Azizinannesi2 kız kozmetikler uçmuş almış başını gidiyor kadın olmak çok meşaketli yaav, kocama diyorum ki ne Rimmel derdin var ne makyaj ne kaş derdi puuhaa, masrafı bana dert diyooo daha ne olsun😂😂🤷🏼♀️😬
Azizinannesi2 Armess_loya valla haklılar göz kalemi bile almış başını gitmiş 😂😂benimkine dedim bimden al dedi 😂😂
Armess_loya Mucizemiizz google girin, hızlı resim yükle yazın, resim yükleyip bitti dedikten sonra kopyalayıp buraya yapıştırın 🌸 biraz uğratıcı olabilir yormakds istemem sizi yinede teşekkür ederim ilginiz için 🌸🤗🥰
Mucizemiizz Armess_loya https://resimyukle.io/r/yjMQQw9PXk Sanırım linki kopyalamayi basarabildim sadece umarim isinizi gorur rica ederim🥰