Armess_loya Şöyle güzel bir rimel, almak istiyorum. memnun kaldığınız varmı? Golden rose Rimmel london Flormar Farmasi Pastel Maybline laioshon, hariç bunları kullandım ee daha ne kaldı demeyin 😂😂🤭ilaki vardır canımsular😬🤗🥰
elfmoom Armess_loya benim kirpiklerim sapsarı uzun ama kıvrık değil 🤭 yemin ederim çoğu rimeli denedim mümkün değil essence kadar güzelini bulamadım. yazında maybelline lash sensational 🤭
Pemberuya Armess_loya canım kiko çok iyi markalardan biri öneririm aslında rimmelini hiç almadım ama yurtdışindaki kuzenlerim kullanıyor çok memnunlar :)
Beyzan738 Armess_loya en önem verdiğim şey kirpiklerim 🤗 o yüzden çok seciciym alerjik yapmaması dökülmemesi için bilindk maskaralar kullanrm bunu dört beş ay önce aldm çok çok güzel tavsye ederm https://imgyukle.com/i/Ei5sqq
Mnk16 Herkes sorar kirpiklerimi görünce golden rose siyah üzerinde sarı yazılar var tavsiye ederim bu biraz daha uygun daha daha iyisi dersen nyx siyah olan üzerinde beyaz yazılar var bi tık daha pahalı
Armess_loya elfmoom evet canım onuda tavsiye eden olmuşdu bide ona bakayım teşekkür ederim kuzum benim🥰🤗
elfmoom Armess_loya ne demekk 🥰 ben iki rimel kullanıyorum özel günlerde essence i love extreme crazy volume , i love extreme volume mascara miss
Beyzan738 Mnk16 hamilelikten mi stresten mi bilmiyorm stresten büyük ihtmalle kirpiklerm çok döküldü önceden çok uzundu gürdu bsy surmezdm ama smdi baya azaldı döküldü üzülüyorum bu duruma ama bu rimeli sürünce gür gbi gösteriyor güzel yni
Kubra_kalkan Beyzan738 ipek kirpik uzmanıyım kullandığımız ve devam ettiğimiz bütün kaş kirpik serumları hikaye akşam yatarken kirpiklerinize vazelin sürüp yatın ne kadar gürleşip uzadığını çokt çok kısa sürede göreceksiniz 🙏🏻
Beyzan738 Kubra_kalkan ay Allah razı olsun 🖤bunu biliyodum bekarken bir iki gün kullanıp bırakmıştım vazelin alıp tekrar düzenli şekilde kullanıyim o zaman🙏🏼😘 kaşlar içinde her aksm yatmadan sürsem gurlesirmi