ilknurrerdemm Villanelle allah yardımcı olsun bende perinatoloji takipliyim 28 haftalığız ama doğuma dair bir konu açılmıyor hiç ciğer geliştirici vurulduk ne olr ne olmaz diye
Villanelle ilknurrerdemm gün olarak değil de persentil değeri ile hesaplıyor. %1 şu an yani gelişimi en alt sınırda. Sanırım 3 veya 4 hafta geride
ilknurrerdemm Villanelle ikiz olduğumuz için 24 saat arayla 4 tane vuruldum 🤦🏻♀️ Yani 2 tane sağa 24 saat sonra 2 tane sola
ilknurrerdemm Puddingin dahada ağırlaşacaksınız kilolar artınca bende şuan 28+2 deyim günlük işleri dahi yaprken zorlanıyorum malesef sizin işiniz daha zormuş diğer bir çocuk olması sizi yoruyordur elbette ben yan gelip yatıyorum 🙈
Puddingin ilknurrerdemm tadini cıkarin yan gdlip yatmanin😇 o kadar zorlaniyorum ki Allah yardimcim olsun eşim ne kadar destek olsa da calişmk zorunda.. Insallah 37. Haftayi goruruz
Villanelle ilknurrerdemm bana da cuma kontrole gel dedi, belki o zaman yaparlar diye düşünüyorum. Teşekkürler
hcrelmli ilknurrerdemm 40 a kadar bekleyen duymadım, benim doktor sıkıntı olmazsa 38 i bekleriz dedi. 32. Haftada ciğer geliştirici yaptırdı .
nurunhayali Villanelle vaktinde doğar inşallah 🤲🏻 2300 civarı doğdular 25 gündür küvezdeler birisi çıkacak gibi de diğeri geriden geliyormuş biraz iyiler çok şükür. Seninkiler zamanında gelsinler inşallah ya beklemesi çok zor 🤲🏻
nurunhayali Kubra1853 oldum canım 23. Haftada serklaj oldum o zaman yapmışlardı onun oek etkisi olmazmış o haftalarda 31. Haftada tekrar yapıldı
Kubra1853 nurunhayali bende şimdi 26 haftalıgım 26 marta kontrolüm var 28 haftalık olcam o zaman ciger geliştirici vurcak sanırım dedm acaba gec mi kalırım 28 haftada sana soraym dedm