Ebrussss Firuz Ben doğum yaptım çok şükür 15.19 da doğdu prensesim çok güzel geçti herşey olumlu düşünün olumlu olsun inşallah🥰🥰
Tugbayknmz 38+1 şuan bende 12 si 13 ü gibi gelir diye tahmin ediyorum bel ağrıları kasık ağrılarım var normal doğum istiyorum hadi bakalım hayırlısı olsun paşamızın keyfi ne zaman gelmek isticek 😁
Buki35 edibudu merhaba👋Benimde tahmini doğum tarihi 18/19 mayıs gün tam dolunca banada bayramda sancılanıp doğurcam gibi geliyor hep😱Allahım hepimize yardımcı olsun🙏
D-92 Aycan051415 38+4 haftalık 20/21 Mart diyor uygulama ben 17 berat kandilinde doğsun istiyorum inşallah hayırlısıyla
suyesili Aytiii biz şuan 34+0iz ☺️ önceki tecrübemi paylaştım sizinle hayırlısıyla alalım ins kucağımıza hepimiz 🌺🙏 hep kız hissettim rüyama da giriyordu kızımız oluyo 🥰
Firuz suyesili sancılarım 10 dakikada bir gelmeye başlayınca Sabah hastaneye geldim. Doktoru bekliyorum. Henüz olmadı. Dualarınız için teşekkür ederim amin Allah razı olsun 🥰🤲🏻
Shdtklc Ben daha 28. Haftadayim 25 Ağustos son regl tarihim doğum da Haziran dendi tabi bilmiyorum ne olacağı belirsiz
ebrarr002 Sat göre doğum 17 temmuz ama ben 7 ila 10 temmuz arası doğuracak mışım gibi hissediyorum hislerimde pek yanilmiyorum genelge
Roza2121 Aycan051415 benimde 16 19 mart arası dedi doktor bakalım ne zaman gelecek bi tahminim yok sırtım çok ağrıyor arada da kasıklarım ağrıyor
nmtock41 Aycan051415 23+1 haziran sonu temmuz başı hesaplamaya göre 2 temmuz benim eşim 30 haziran doğumlu içimden bi ses o gece doğuma gidicez diyor 🤣🤣🤣
Minnakyavrum Busra98_ benimde Kasım gibi gözüküyor daha gitmedim muayane ye randevu aldım .. dün acilde kanntahlilinde öğrendik değeri hile unuttum sormayı çıktı istedim vermedi e nabzidada gözükmüyor 😞