Ebrussss Firuz Benim çok çok az var ama sıklaşır mı bende tereddütteyim hayırlısıyla inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum ☺️
Ebrussss Serenhanay bekleyip öğreneceğiz galiba inşallah hayırlısıyla doğar güzel haberlerinizi bekliyorum☺️
G-A-M-Z-E minikmucizem7_ aynı bu şekilde giderse seninle aynı gün doğuruyoruz canım ama sezeryan olursa 5 nisanda alırım dedi doktorum 22 Mart çatı muayenesinde netleşecek Allah’ın izni ile 😍🙏🏻
minikmucizem7_ G-A-M-Z-E hayırlı doğumlarımız olsun canım . Bende çatıyı bekliyorum istediğim normal doğum da bakalım hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda 🥰🙏🏻🤲🏻
Cennetim41 Bizimde son günler 14 mart dogum yarin kontrol ve son tahliller yapılacak hayırlısıyla o günün gelmesini bekliyoruz biraz heyecan biraz korku içindeyim
Naz98 minikmucizem7_ aa hamileliklerimiz aynı gidiyor doktorum 22 sinde gel doğumu konuşalım dedi 2 gün çnce ☺️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
minikmucizem7_ Naz98 Amin canım 🙏🏻🤲🏻 Hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz zaman daraldıkça sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🤩🐣
SerraveAnnesii 39+0 olduk son 7🥲 sanki zamanını geçecekmiş gibi geliyor bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 🤍
Smyrayldrm Aycan051415 bnımkıde ınlh cnm 20 mart olacak sezeryan az kaldı yanı 🥰 saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm hepımıze ınslhh 🥰
Hafize3536 bebislerimi_buyutuyorum bende sezeryan olacam inşallah bende 37 haftada sezeryana alıyorlar haziran başı gibi inşallah bende