Mrv1007 Gzm23 karaciğer enzimleri ve safra asidi yükseliyor, safra asidi kana karışıp vücutta aşırı kaşıntıya sebep oluyor gece uyuyamıyodum kaşınmaktan. Bebegın kalbine zarar verme ihtimali var o yüzden erkenden planlı sekilde aldı doktorum bebegı
Pinos-161 Mucizem0825 günümüz aynı benim de 32*2 doktor 28 haftalıkken baktığımız da kafası aşagıdaydı bende cok korktm erken mi doğum olacak dedim ama o ona bakmıyormuş kanala girmesiyle ilgili bize birşey demedi ama ben sezeryandan da normal doğumdan da cok korkuyorm ama galiba sezeryan olcam yakın zamanda hamile olan arkadaşlarımın hepsi sezeryan olmus gene sezeryan olurdum diyorlar tabi bebek için bizim için en güzel nasıl gelecekse öyle gelsinler bize 4 Mayıs dedi doğum sizinde 3 Mayıs heyecan var mı ?
Mucizem0825 Pinos-161 normal olursa 3 mayis dedi doktor sezeryan olursam 39 haftamda olucam 25 haziran dedi doktor heyecan cok azcikta korku var ilk diye sanirjm
Dodoooo Bizde 38+6 yüz dönmedi hala ,doktor aynı sana dediği gibi 39 u bekleyelim dedi bekliyoruz hala pazartesi kontrol var bakalım ne diycek bu gidişle sezeryan olucam
Mucizem0825 Dodoooo allah hayirlisini nasip etsin az kalmis senin bi kac gunun kalmis bende bi hareket buldum onu yapiyorum koltugun kenarinda oturup bas asagiya asagiya iniyorum dirseklerimin uzerine 32+5 olduk bugun onumuzdeki hafta kontrole gidicem bakalim ise yaranmis mi
Mrv1007 Gzm23 ah canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla, huzurla kavusursun miniğine. Dualarım seninle🙏🏼🌸