SecilM asellmom tahin pekmez, mevsim meyveleri, bol süt ürünü tüketiyorum. Maşallah baştan beri önde. Ama fazla önde olması da iyi değil. 5 günüm kaldı istediğimi yiyemiyorum kilolu doğmasın diye. Kilosu normal ve biraz altı doğan çocuklar daha çok toparlanıyot bence. Bebeğiniz sağlıklıysa kesinlikle kiloya takılmayın. Sağ salim kavuşun inşallah 🌸
Esraazengin Fikriye57 şuanlık normal doğum görünüyor canım ben kendimde normal doğum istiyorum zaten ama bakalım
Ayse_35 Nur_1 sade kefir içiyorum, içenlerden ve fayda görenler hep sade kefir içiyordu, Tabi sadesi yoğun geldiği vakit hafif sulandırıyorum. Öğlen ve akşam birer bardak içiyorum. Bence sade daha iyidir, meyveyi ayrı yiyin🤔
Nur_1 Ayse_35 meyve tabiki ayrı da yiyorum lakin sadesi biraz midemi bulandiriyor ondan meyveli diye sormuştum ama yine de teşekkür ederim🙈
Ayse_35 Nur_1 tahmin ettm mide bulantısı olabileceğini, meyveli denemedim o yüzden bir şey diyemiyorum. Kefirin Yoğunluğundan fazla içemiyordum bende sulandırarak içiyorum mesela. Sade kefir olur yanında meyveni hazırla o şekilde yiyebilirsin diye düşündüm 😂
Asena17 36 da 3 kg 50 cm di kizim normal yemegimi yiyorum duzenli sekilde sabah ogle aksam bazen de yatmadan once yerim acıkıyorum :))
asel35ece Ozgemu maden suları sodyum oranı yüksek olanlar tercih edilmemeli sodtum oranı 70 ve altından olanlar sıkıntı yapmıyo diyetisyenimin söylediği bu şekilde
mucizegebelik6 Fikriye57 ay bende 30+1 de 1800 33+1 de 2400 dedi doktor. 38+6 ya sezeryan tarihi aldık
Fikriye57 mucizegebelik6 çatı muayenesi oldunuz mu ? Çatı uygun olursa 5000 bile doğurursunuz diyorlar.