Civcivim000 Suzan-mustafa55 şansımı deneyeyim teşekkür ederim,oy maşallah sağlıkla kucağınıza almyı masip etsin Rabbim🤲
Suzan-mustafa55 Cansuada24 dualarım seninle rabbim akli salih hayırlı bi evlat nasip etsin sağlıkla gir çık doğuma isallah
Nurcanben Suzan-mustafa55 yani ben gitmiştim benimde doktorum Melih bey halada gidiyorum fakat şuan hamile değilim hamileykende onun kontrolündeydim boş gebelik çıktı öyle yani eltim falan onda doğum yapmış
Suzan-mustafa55 Gulsumelif ben esen cana 32 haftada gitmeye başladım çok pişmanım basta oraya girmedigime 2 doktor degistirdim melih beyi bulana kadar
SamsonsMom Gulsumelif Gayet normal karşılar bence ben de 26. haftam da başladım bu doktora, eğer benim doktoruma gidersen yönlendirildiğini söyle bence ilgilenir, Adımı da verebilirsin hiç sorun değil çok tatlı bir doktor
Gulsumelif Suzan-mustafa55 doğumu devlette düşünüyorum ama ni sıkıntı oluyor mu bu renkli ultrason için sırf gitmeyi isterim açıkçası
Suzan-mustafa55 Gulsumelif https://imgyukle.com/f/2022/03/09/Eh2Sjp.jpgbence bi konturol için git ama her hastanede yok olanda özel ilgilendiğine veriyor bence muayne olmadan söyle bence hocam utrasyonunuz renkliyse resim istiyorum de bence