Suzan-mustafa55 Esen yurtta olup esen cana hastanesine giden varmi keşke baştan gitseydim son 2 ayımda doktor melih besteli önerdiler çok memnun kaldım giden varmı merak ettim
Civcivim000 Suzan-mustafa55 merhaba doktorunuz bebeği renkli gösteriyor mu ve eşinizi yanınızda alıyor mu acaba
Suzan-mustafa55 Blgn02 yeşil kent hangi hastaneye gidiyorsun kaç aylık oldunuz bizim bu cumartesi sezeryan var
Suzan-mustafa55 SamsonsMom nerden hangi hastaneye gidiyorsun bizim son hafta esecan melih bestele gidiyorum utrasonuda rekli tavsiye ederim
SamsonsMom Civcivim000 Renkli gösteren ye önerebilirim :) Avcılar anadolu özcan karademire gidiyorum her gitmemde renkli usgyle bakıyor
Suzan-mustafa55 Civcivim000 evet utrasyon renkli konturole aliyor ama doğuma almıyorlar ama super bi doktor mükemmel ilgi uygunda 155tl muayne sezeryan dogum3500
alonee Suzan-mustafa55 Bahçeşehir’den güneşliye gelin geldim ben :) Esenyurt meydanda çok gezmişliğim vardır mesafe çok değil
Buket-7 @"Cansuada24 Cansuada24 reyap hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende reyapa gidiyorum
Civcivim000 Suzan-mustafa55 ben devlet hastanesine gidiyorum normalde doğumu devlette yapıcam ama doğmadan eşimle renkli görmek istiyoduk video falan hatıra kalır diye ama acaba yardımcı olurlar mı öyle bi kerelik muayenede diye merak ettim 😊 devlette göremiyoruz malum