Acil kızlar yardımınıza ihtiyacımız var 😞
Ağrısız pembe akıntı
Belemirnisa kaç haftalıksın ?
Belemirnisa geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur doktora bi gitsen erken muayene olurdun belki bi iğne hap felan verirlerdi hayırlısı olsun hakkında 🙏🏼
Mucizem ara ara oluyor dün olmuştu bugün yeniden oldu
Belemirnisa canım gçmiş olsun ama bence git hemen doktora 🙏🏽
Hafife alma hemen doktorunu ara ve git senin az sandığın ufacık kanama bebek için çok fazla olabilir! Bende ufacık bir kanamayla başladı biri düştü, şuan tekrar hamileyim ve yine ufacık kanamayla başladı 1 aydır devamlı yatıyorum!!! Daha ne kadar böyle sürecek bilmiyoruz! Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda kanama zerre kadar bile olsa hafife alınacak birşey değil! Allaha emanet olun
Belemirnisa merhaba bnde 5+2 haftalik hamileym acik pembe akintim oldu doktora gittm kesesi olusmus daha kalbi olusmamis dedi bir hafta rapor verdi dinlen yat surekli dedi dusuk olabilirms insallah rabbim sizide benide korur bebeklerimizi ama çok az geldi bugunde geldi dusuk olsa çok gelmesi gerekmezmi
Allah korusun ihmale gelmez doktoruna git yada bilgilendir telefonda. Ayaklarını uzat bol dinlen.Geçmiş olsun
ebruuu doktorunu dinle yat devamlı bende 1 ay dır yatııyorum! İlk gebeliğim azıcık birkanamayla bitti! 4+5 te. Bu gebeliğimde 11+4 te başladı kanamam bu sefer çoktu iğne vuruldum, ilaç kullanıyorum şimdi 15+2 yiz 1 aydır sadece yattım çatladım patladım ama yattım doktorunu dinle arkadaşım Allaha emanet olun inşallah
Belemirnisa Geçmiş olsun canım.. Doktorun numarası varsa ara bence yoksa da kadın Doğum olan bir acile git panik yapma sakin ol ve dua et🤗
ebruuu pazartesi günü doktor kontrolüm var kararsız kaldım gidip gitmemekte ilk gebeliğim tecrübesizim en iyisi hemen gitmek sanırım teşekkür ederim
HaticeTfekakr benim açık pembe akintim oldu o sorun olurmuki rabbim bebeklerimizi bize bagislasin çok tesekkurlerr simdi yatiyorum yatmayla duzelirmiki acaba
HaticeTfekakr szde allaha emanet olun
Belemirnisa yerleşme kanı olabilir yine de doktora gözük tatlım
ebruuu inşallah düzelir doktorunda yat dinlen demiş. Elinden geleni yapmış olursun gerisi Allaha emanet zaten!
Kızlar Açık pembe kırmızı kahverengi hiçbir farklılığı YOk hepsi düşük tehtidi diye geçer .Masumda olabilir tabi ama buna siz karar vermeyin hemen doktora gidin Ben her türlüsünü yaşayan biri olarak diyorum ihmale gelmez . 😥