Prenseslerimm_3 ben yalan mı söylüyorum her şey doğum belgelerim herşeyim kanıtlı ispatlı. Gittiğim muayeneler yaptırdığım testler bana verdiği ilaçlar !! Bende siz gibi muayenelerden memnundum onun için muayenelere devam ettim doğum sancılarım tutunca da gittim kendisinde yaptım. Siz şunu anlamıyorsunuz !! Normal gebelerde rahatsızlık olmadıpı sürece evet hepiniz şans eseri kucaklarınıza sapa sağlam almışsınız ! Ama benim kaşıntılarıma yapması gereken testleri yapmamış , vermesi gereken ilacı vermemiş, doğum takibimi yapmamış birisii. 40 haftalık hamileyken 2 gün gidiyorum burda değlim doğumun olursa burda ki nöbetçi doktorlar yaptırır dedi. Size şimdi söylese yarın sezaryene başkası girecek diye ne yapardınız ? Ben o doktorları araştırdım 2 gün boyunca doğumum olursa iyi doktorlarmı diye. 40 haftayı geçen her gebe günlük nstye çağırıyor her doktor beni çağırmadı. Bebeğe doğmadan 15 gün önce 2900 kg dedi. Doğdupunda 2900 dü. Yani yarım ayda hiç kilo almamış. Bebekte gelişim geriliği var bunu benim zayıf olduğum için bebeğinde sen gibi çıtı pıtı zayıf diye belirtiyor. Evet siz sağlıklı bi gebelik bebekler almış olabilrsiniz. Ama ben almadım ! Bende alsaydım evet iyi doktor olabilirdi. Bütün bu ihmaller varken halen iyi doktor diyorsunuz çünlü sizin ciğeriniz evlat acısıyla yanmamış. Dilerim dualar ederim ki olmasın. Ama benim neler yaşadığımı Allah biliyor. Umarım önerileriniz sonucu o doktor başka kişileride yaraladığında vebali sizin üzerinize olmasın. Başka hiç bir şey söylemiyorum ! Mahkemede davamı kazandığımda ilk sizi bulup ilk size ihmalininin davalarla da sonuçlandığını duyurucam. O zamanda böyle övün çok sevdiğiniz doktorunuzu. Benim evladımın ölümüne sebep olduğunu ben biliyorum ben yaşadım. Siz beni şu yorumlarınızla acıdınız ya şu mübarek kandil öncesi herkesi Allaha havale ediyorum. Benim içimide yüreğimide yaşadıklarımıda bir o biliyor. Kullarından ne merhamet ne anlayış beklemiyorum.