Melike464860 Pelus ben özeline gittim canım geçen ay ilk defa gittim bide bugün gideceğim. Bebeğimde rahatsızlık vardı o yüzden araştırıp buldum bu doktoru. Çok memnun kaldım suan 36dayim doğuma kadar devam edeceğim
Pelus Melike464860 muayenehanesini aradım randevu almak için,fiyat çok geldi malesef:( ayrıntılı ultrason yaptırmış olmama rağmen tekrar yapılmasını ister sesi öyle olunca da çok çok fiyatlı oldu:(
Melike464860 Pelus evet çok pahalı. Eğer bebeğin de bu sağlık sorunu yoksa özelinde gitmeye gerek yok
selen8sefam Marria evet canım ben doğum yaptım gayet güzel ilgileniyolar doktorum sultan pınar Dündar öyle sezeryan yanlısı da değil
selen8sefam Marria sen kaç haftalıksın şuan tahliller o kadar pahalı değil kan idrar falan bi detaylı ultrason 350-400 falandı
Elyfnagme Memorial’a gidiyorum. Muayene 175 lira. Ama her kuruşunuda hakediyolar. İlgi alaka on numara. Hastanede desen yok yok. Tabi tahliller biraz tuzlu dısarda yaptırılması gerekilebilir 🙂
Elyfnagme Yaprak1984 hayır, ankaradayım, Drum Nesrin Fener. Tavsiyeyle gittim cok memnun kaldım. Şahane bi insan. 👍🏻