deletedmom734 deletedmom501 Ankara Tıp ta prof kontrolündeyim aylık 120 tl ücreti var normal 3000 sezeryan 2500 tl
AyeGnl deletedmom501 Sincan lokman hekim bahar hocaya sadece muayene ücreti bu ekstra tahlil istediğinde 200 lirayı filan buluyor
Ladess deletedmom501 dr bülent alp aydın a gidiyorum,devlette 29 mayıs hülya kulaya ikisinden de çok memnunum 🙂
Seden deletedmom734 canim merhaba daha once sormuştum ama postu bulamadığım icin unuttum :) cuma gunu randevum var benim de bulent beye direk randevu alabilir miyim yada bildigin iyi bi prof daha var mi
deletedmom734 Seden Kuzum Bülent Bey bizim tanıdığımız vasıtasıyla gittiğimiz bir doktor Bülent Beyden başka Batuhan Bey varmış onuda çok övüyorlar bende cuma gideceğim :)
Pelus Prof.dr. Acar Koç nasıl acaba? Ankara tıp Fakültesindeymiş ama özeline gitmeyi planlıyorum ilk etapta. Hiç duydunuz mu o hocayı?
Melike464860 Pelus ben özeline gittim canım geçen ay ilk defa gittim bide bugün gideceğim. Bebeğimde rahatsızlık vardı o yüzden araştırıp buldum bu doktoru. Çok memnun kaldım suan 36dayim doğuma kadar devam edeceğim
selen8sefam Marria evet canım ben doğum yaptım gayet güzel ilgileniyolar doktorum sultan pınar Dündar öyle sezeryan yanlısı da değil
Lalin06 Ankara medicanaya gidiyorum doğum paketi aldım 6.750 aylık 15 ssk gark veriyorum dışarıya muayne 125 diye biliyorum rahat güzel temiz doktorum çok iyi ayla aktulay
edaozdxx Kızlar Ankara Gülhane’de Bora Coşkun var. Bide onu araştırın derim. Kadın hastalıkları ve doğum konusunda çok çok iyi bi doktor. İnstagram sayfasından da bakabilirsiniz. Daha öncesinde Polatlı’da görev yapıyordu şansıma bu sene tayini GATA’ya çıktı. İlerleyen dönemde ben de randevu alıp kendisine muayene olmaya gideceğim. Annemin hayatını kurtarmış bir hekimdir kendisi. Genç oluşuna aldanmayın. Havada karada kapılan fenomen haline gelmiş bir doktor.