elifaliunaldi eso14 36 haftalıgiz, hâlâ dönmedi, bugün kontrolüm vardı, son dk da dönen oluyor dedi, sonuna kadar bekleyeceğiz hâlâ doğum şeklim belli değil 🤷
eso14 elifaliunaldi valla dediğim gibi sezeryan falan demedi. Bebek çapraz duruyor büyüdükçe alanı daraldığı için 35 den sonra zor döner dedi. Bebeğe göre hareket edicez dedi. Devlete gidiyorum ve 40. Haftaya kadar bekliyorlarmış herhalde. Artık hayırlısı ne ise o olsun. Doktordan doktora değişiyor sanırım
Tazeanne-35 Zehrakhr normalde bel ağrım yok ama bir kaç gündür hafif bel ağrısı gibi ağrı hissediyorum daha sonra geçiyor
Cotanakk Cansucannnn 39+5 utanmasam bir tur daha dolarım bacaklarımı öyle rahat attım bacak bacak üstüne 😂
aysebeyza Cotanakk hahahaha çok güldüm ya 😂😂😂 bende 39+3 üm bende aynı şekildeyim çok rahat bi şekilde ayak ayak üstüne atıyorum ve bugün kontrolüm vardı kanala girmemiş dedi doktor 😂
kubraoztekin Zehrakhr 35 haftalığım ama atarken karnımda bi kasılma toplanma oluyor zor oluyor yani normalmi
Zehrakhr Cotanakk ben şimdi gidiyorum doktora yalvarıcam nasıl doğururum Allah aşkına de diye derse hemen haber veririm 😂😂
Sgnn Zehrakhr ayak ayak üstüne atıyorum ama topuğumu altta kalan baş parmağımım üzerine koyamıyorum tam nasıl duracak anlayamadım 😅
eso14 minikkminik valla bilmiyorum canım. Doktorum direk sezeryan demedi zaten 😀 çapraz duruyor biraz zor döner dedi. Bebeğe göre hareket edicez ona bağlı herşey. Zaten duyduğuma göre 40. Haftaya kadar bekliyorlarmış. Aksi bi durum olmadığı sürece
Zeynp24 eso14 bugün aynı durumu yaşadım canım 33 haftaligim doktorum ters dedi 35 e kadar dönmezse sezeryan olur dedi bilemiyorum iki dogumumda normaldi bunuda normal istiyorum
yesim_Gnr eso14 doğum pozisyonu için Kurani kerimde inşikak suresi var biliyorsan onu oku bilmiyorsanda bir bilen sana niyetlenip okusun orada secde ayeti var secde emrini alan bebek başini aşağ çevirip doğum kanalina giriyor secde ayetini okuyaninda tilavet secdesini yapmasi gerekiyor