edbyt Hlltoprak Zeynephafsa rabiasifa rabiasifa rabiasifa klasik ama çok severim.etrafımda çok olmasa düşünürdüm Zeynep’i🌸Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
rabiasifa edbyt Zeynep ismi klasik gibi olacak ama eşim cok seviyor o yuzden 🌸Zeynep Şifa🌸 koyacağız nasipse 🤗
edbyt Mericiik ah ne güzel azıcık kalmış kavuşmanızaa🥰🥰darısı başımıza🙏Çok yakın ark. Kızı Duru.yoksa listemde Duru vardı👧Adıyla sağlıkla gelsin inşallah
linsmea edbyt bir arkadaşımın ismiydi canım ben de ilk kez duymuştum. Bizim gibi, bizden biri demekmiş
Mericiik edbyt çok az kaldı valla 🥰 amin inşallah Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤍
Melistosum edbyt Melisa Arven benim kızımın ismi Melisa çiçek demek bal demek, Arven esinti ve ışık perisi demek 😊
Yavrumu-beklerken123 edbyt Biz bugün karar verebildik 23.haftadayiz😀 İnci şifa olacak inşallah ,hz şifa hayatından etkilendim koymak istedim
edbyt Yavrumu-beklerken123 şifa ismini birkaç kez daha duydum, çok anlamlı gerçekten 🌸adıyla büyüsün inşallah sağlıkla…
asel35ece edbyt ilk kızım Asel ikinci nasipse Ahsen olacak 🥰. İlk başta Umay düşündük ama tanrıça anlamında olduğu için içimize sinmedi vazgeçtik