2405Sm AysegulS_21 canım o sarımsak beni maf etti ya ondan sonra. Çok kötü oldum ben neden bilmiyorum
AysegulS_21 2405Sm iltihap sökücü özelliği var aslında. Alerjik bir durumunuzda olabilir. Diş hekimine gittiniz değil mi?
BusraOzhan 2405Sm eczanelerde dişinol var ben onu kullandım. Kekik yağı ya da karanfil yağı da alabilirsin uyuşturuyor
123456856 2405Sm evet bende var hata bende mahf oluyorum onu kullanıyorum rahatlıyorum zararı yok bende hamileyim kullanıyorum hep cok iyi valla kulan bak gör 20 TL fiyataı
Nazendehanim 2405Sm kekik suyuyla gargara iyi geliyor diye biliyorum , kekik gebelikte sıkıntı oluşturmazsa deneyin
Canimbebegim06 Canım bi çözüm buldum herkez onu yazıyor bi dene istersen sirke,tuz, bide karbonat ocakta biraz kaynatıp alıyorsun sonra ılıyınca gargara yapıyorsun herkez yazmış kesin çözüm diye bi dene istersen
Elif0611 Canım gargara sarımsak dişinol karanfil bunlar hepsi anlık saniyelik işe yarar hatta bi saatten sonra yaramaz ben çok şiddetli çektim mutlaka git antibiyotik versinler hamileler için var veriyolar ben onuda kullandım kanal tedavide oldum çünkü geçmiyordu bide 1. Trimesterdeydim banada herşey yasak dendi ama dayanılcak gibi değildi doktorum yaptır dedi Allah yardımcın olsun çeken bilir bekleme hiç git hastaneye
bebek- Nesrinimsi benimde azı dişimin dolgusu düşmüştü 1 hafta öldüm başımı kaldıramadım gittim kanal tedavi yaptırdım tam rahatladım dedim dün yine felaket bir şekilde başladı sabaha kadar yatamadım yine çok kötüyüm
Nesrinimsi bebek- tüm hazırlıkları tamamladım kafam rahat olsun hamileliğimin son evresini, bebeğimle aynı bedende şu son günlerimizi sakin sessiz stres olmadan doya doya geçireyim derken diş ağrısı çıktı 🤦🏻♀️ Çare yok kimse yanaşmıyor amansız hastalık sanki… Ucunda ölüm var gibi davranıp ağrıyla başbaşa bırakıyorlar. Hadi ne duysam evdeyim deniyorum anlık geçiyor rahatlıyorum vs. Ama tek korkum tam doğum yaptığım gece hastane de bu ağrı şiddetlice başlarsa ne yapıcam. Bu sefer de emziriyorum diye ilaçlar sınırlı olacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bebek- Nesrinimsi valla çok zor ben hamile oldugumdan beri dişimden çekiyorum şuan yaptırabilirsen yaptır kurtur çünkü sürekli durup başlıyor ben çektirdim şuan bir agrım yok inşallah dahada olmaz
Nesrinimsi bebek- kuzum doğuma 20 günüm kaldı ne doktor onay veriyor ne dişçi yapmaya yanaşıyor. 10 gün olacak bulunduğum ilçede gitmediğim dişçi kalmadı yalvardım, ağlayarak gittim hiçbişe yapmıyorlar. Bi bakın diyorum bakmıyorlar bile
BesteKc 2405Sm ben dayanamayınca antibiyotik verdiler, andorex gargara yapıyodum uyuşturuyo. Gargarayı ağzına alıp orası ağrısa da üstünde tutuyosun, 30 saniye sonra acı baya azalıyo. Doğumdan sonra temelli çözücez inşallah.
BesteKc 2405Sm valla o ilk ağrım kadar bi daha olmadı en ufak ağrıda da andorex gargarayla destekledim
Beyzan738 2405Sm canm ben hamileym ilac sknti olur bide dişçiye gidemiyorum die sarımsağı ortadan bölüp ağrıyan yere koy baya beklesin hemen çekme .gerçekten ağrıyı hafifletiyor bı dene bak Ben onunla şükür dayanyorm Bide tuzlu su yap gargara
Beyzan738 2405Sm Allah Allah niyeki kız ağrıyan dişinin üstüne koymadinmi O zaman tuzlu su yap gargara yatmadan bide sabah
1sincaptanesi 2405Sm ben de 3 gece aglamaktan uyuyamadim dpktorumun izniyle antibiyotik yazdirdim kullanabilirsin dedi kullanıyorum 1 haftadır yanağım şiş apse yapti atarsa eğer tedavi izni de aldim yaptircam 31 haftaliğım
Kavakyellerihercai 2405Sm diri summak bilir misiniz bilmem onun suyuyla gar gara yaparsanız ağrınız diner ben öyle rahatlıyordum