Ezmira00 La_Liberte Rica ederim zamanında bende çok beğenmiştim halende öyle o yüzden kullanıcı adım öyle ☺️ Sağlıkla kucağına al inşallah
La_Liberte Fato6577 Ronya ismi çok güzel ama eşim kabul etmedi. Ro ve Roj’lı isimler sevmiyorum dedi 😅 erkek ismi daha mı kolay sanki 🙈
Fato6577 La_Liberte bence erkek daha zor kızımda liste yapmıştım ama garibim oğlum doğacak neredeyse hala bir ismi yok 🤣🤣
La_Liberte Melisaninannesi asmin eşimin yeğeni benim kuzenim Onun da ismini ben koydum çok güzel ☺️ Rozerin de çok güzel 😍
Crcs La_Liberte böyle Kürtçe Zazaca olunca hemen eşime soruyorum hep farklı söylüyor 😅 Gulan dedi ama.. önce Sidar dedi o da güzel geldi kulağıma konuluyor mu?
La_Liberte Melisaninannesi evet çok da tatlı bir isim ya 🥰 sadece bir kız vardı bu isimde pek sevmezdim ama olsun o istisna 😅
dorukcuum La_Liberte Bende kız hissediyorum kız olursa Bejna koymak istiyoruz Kürtçe de boyu güzel posu güzel anlamında kullanılıyor 🥰
La_Liberte dorukcuum yaa biliyorum çok güzel isim. Çok teşekkür ederim ☺️ acaba koysam da ismi gibi mi olsa. Annes gibi minik olmasın 😅
La_Liberte DeryaSrpnr Hevi, Asmin Zerya var ailemizde. Yoksa kesin üçünden birini listeye alırdım 😊 çok teşekkür ederim ☺️