alcang La_Liberte isim işi zor😊 Allah yardımcınız olsun umarım gönlünüze göre bi isim bulursunuz, sağlıkla kavuşun🌸
La_Liberte alcang umarım ☺️ Daha cinsiyet belli değil gerçi 🙈 iki kaybım var bu kez sağlıkla kucağıma alayım önemli olan o 😊 erkek olursa kaybettiğim oğlumun ismini verecem. Kızı da kesinleştirmek istedim. Erken ama içimden kız olacak gibi geliyor.
Aylin_16 La_Liberte Dilan Dilşah Dilge Deva Dicle Dilda Beren Berin Berfin Berfu Banu Havin Helin Hazal Hazar Narin Yaren Yekta
Aylin_16 La_Liberte ben de beğendiğim ne varsa üşenmedim yazdım valla rica ederim 😅:)) ekleme bile yaptım üstüne ama en sevdiğim yaren galiba ya 💕
2cucukanasi La_Liberte mardinliyim kuzum bende zaten adem ve havvadan kardeşiz memleket önemli değil 🤗 ayy kendi ellerinle kendini nşye yaktın 😄 adam istemiyorsa demek kii yapacak birşey yok ara tara bulunur güzel bi isim daha erkek olursa ne koymayı düşünüyorsun 😊
La_Liberte 2cucukanasi zaten Mardin-Siirt ne kadar ki 😀 tabii ki onun da istediği isim olsun ama bence Sarya çok güzel 😅🙈erkek olursa kaybettiğim oğlumun ismini koyacam özelde yazayım sana 😊
La_Liberte Aylin_16 emeğinize sağlık çok teşekkür ederim ☺️ Ben de hepsini çok seviyorum bir çoğu ailelerimizde olduğu için kısıtlı seçeceğimiz var 🙈 bakalım ne olacak 😅
2cucukanasi La_Liberte sarya çok güzel ama ortak isim beğenmek çok daha güzel oluyor 🤗 başın sağolsun rabbim cennetinde kavuştursun inşallah canım
La_Liberte alcang aynen öyle tabii ki 😊amin amin Allah kimseye yaşatmasın o acıyı. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla alalım kucağımıza alalım ve büyütelim inşallah 🙏🏻