Zelaldua Cotanakk yani 38 oldum zaten bi haftada önden gidiyorum e yeter bence gelsin 😄 şu an yatak batıyor mesela bana da günah
Cotanakk Zelaldua asla rahat edemiyorum ben de ya.. normal doğurursam eve gelip yüzüstü şekilde yatmak istiyorum doyasıya 🥺
Cotanakk Cansucannnn inşallah bir sonraki kontrolde çıkar ya benim de ümidim o. Sancı dediğin birden geliyor diyorlar yani öncesinde belirti olmasına gerek yok. O yüzden her an kendimi dinliyorum her ağrıyı ay sancı mı diye sorguluyorum tetikteyim 😁
Cansucannnn Cotanakk ben de öyle gülerken kasigima ağrı giriyor eşim annem bile ümit ediyor artık ama diyorum yok geçti 😁😁
Cotanakk Cansucannnn hahahah ay aynı yemin ederim. Evdekiler başarabilirsin yapabilirsin bugün de doğurmadın be diye dalga geçiyor artık 😁 annem de garibim başka şehirden geldi yanıma doğururum zannetti bu zamana kadsr ama ı-ıh tık yok 😁
Cansucannnn Şimdi bir post gordum kanama oldu diye hastaneye gidip 7 cm açılması varmış birinin doğum gerçekleşmiş hemen Allah’ım bize de nasip et 😁😁😁
Cotanakk Cansucannnn ay böylelerine özendiğim kadar hiçbir şeye özenmedim vallahi. Şöyle kontrole diye gidip 5-6 cm açılman var yatırıyoruz deseler 😂
Cansucannnn Canım benim annem de öyle şimdi yana yakıla 42. Haftayı falan bulursa ne yaparım diyor evde bekleyeni de var kardesim babam.. 40 im çıkana kadar kalacaktı şimdiden düşünüyor 🥺🥺
Cotanakk Cansucannnn annem de aynı şekilde evde de bekleyeni var bana kızıyor erkenden çağırdın diye ben nerden bileyim ne zaman doğuracağım 😁
Cansucannnn Bu arada canım su an bende bir değişiklik fark ettim sanki böyle eli vajinamda gibi oynadıkça vajinamda huylanma oluyor sanki orda hareket ediyor gibi daha önce hiç boyr değildi
Sumeyye34- Cotanakk Akıntım var ama aşırı değil. Sancım ortalama 1 haftadır var ama bugün daha sık sanki bekliyorum sabırsızlıkla. O değilde çılgınlar gibi uykum var heyecandan uyuyamıyorum