PrensesAnnesi- beyzanuruzumcu8087 kız eline doğcaklar hemen hemen Allah iyiliğinizi versin ahahahah 😂
PrensesAnnesi- beyzanuruzumcu8087 yetişkin bir kaynana ikizlere hamiledir. 4 çocuğu olduğuna göre ve gelini 19 yaşında ise çocuklarının yaşları toplamı kaçtır 😂
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 maşallah anammm peşpeşe doğum yapacaksınız ama düşünsene ne kadar güzel kız amca ya da halası ile beraber büyüyecek kolay kolay kimseye nasip olmaz benim oğlumun baba tarafından hiç kuzeni olmayacak mesela 🤷🏻♀️ sizde küçükmüşsünüz
Tazeanne0134 Mavidunyamm senin annen mi abooo kaç aylık hamilesiniz anne kız beyzanuruzumcu8087 maşallah canım sağlıkla gelsin
1sincaptanesi beyzanuruzumcu8087 😅😅 derler valla ama en azından korunuyormus nasip olmuş hayırlısı olsun 😇 benimki olsaydı açık açık kıskandı derdim çünkü nişanlandığımızdan beri bana ne yapılsa o da istiyor bebek düşündüğümüzde ben istesem şimdi olur flan diyordu 🤭
elmaliiturtaa beyzanuruzumcu8087 ya hahahah kusura bakma güldüm ama bu benim büyük babanneminde başına gelmiş anneannemde gelin dursun kız dursun kaynana oğlan doğursun diye trip atmış o zamanlar 😂 hayırlı uğurlu olsun gençmiş olabilir sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin inşallah🌸
Tazeanne0134 vesilece maşallah valla abla benim burda bi komşum var 12 yaşında bi kızı var şimdi 2.ye hamile ve seninle yaşıt 28+4 bende 28+4 haftalık hamileyim 2.ye oğlum 25 aylık 😂 ve 26 yaşındayım
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 kiz görünce ya da kayın olarak düşünme onlarda senin çocuğun gibi olur benim bi komşu ablam var onun kayını kendi evlendiği zaman 5 yaşında anca varmış yokmuş anne oğul gibiler ne kadar güzel ben çok isterdim valla başka kayının var mı peki kaç kardeşler
beyzanuruzumcu8087 Tazeanne0134 inan göremem bebekleri hemen o kayın görüm yerine koyamam severim daha eşimin kardeşleri sonucta
beyzanuruzumcu8087 Tazeanne0134 eşim 4 kardeşler en büyük içlerinden en büyük kaynım 21 diğeri 15 diğeri 8