beyzanuruzumcu8087 MerveeD teşekkür ederim canım benimm 😂🥰valla inan bende sevindimm ikiz hemde hiç kızları olmamış inşallah olur
Busra2013 beyzanuruzumcu8087 annamla yasinda😂😂annamda gecen sene dusuk yspti hahahahshs 😂olur oyle seyler
Tazeanne0134 Busra2013 abooo kız benim annemde ben evlendiğim de öyle bi korku yaşamıştı 46 yaşındaydı ama annem o zaman Allah’tan olmadı şimdide zaten menapoza gidiyor artık 😂
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 oha ben şok ha olur mu 42 yaşındaymış sağlıkla gelsinler inşallah canım sen hamile misin peki 😂 e peki eşin kaç yaşında kaç yaşında evlenmiş kaynanan maşallah valla
Fatmapekesen beyzanuruzumcu8087 ya çok tuhaf birsey qma imkansiz değil hayat bu hersey oluyor Umarim sizin için güzel geçer sizin cinsiyet ne peki hem kız evlat hem kız torun ohh keyfine dicek olmaz ama erkekse hepsi kismet der 🤰🙏😊
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 kiz ağlamaz mı düşünsene ama isteyerek olmamış nasip kısmet bu işler 😂😂
1sincaptanesi beyzanuruzumcu8087 😅😅 derler valla ama en azından korunuyormus nasip olmuş hayırlısı olsun 😇 benimki olsaydı açık açık kıskandı derdim çünkü nişanlandığımızdan beri bana ne yapılsa o da istiyor bebek düşündüğümüzde ben istesem şimdi olur flan diyordu 🤭
Brnaebu beyzanuruzumcu8087 yaaa kiyamam olur mu yaa oyle sey nasip boyleymis baksana kadincagiz korunurken kalmis olabilir yani yapcak birsey yok allahim en garantisi baglatmak galiba spirale hic guvenmiyorum.ben hemen sezeryanda baglatayim en iyisi
beyzanuruzumcu8087 PrensesAnnesi- hiç söyleme valla gelin gittikten sonra gorumcelerimi buyutecez,❤️😂😂
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 maşallah anammm peşpeşe doğum yapacaksınız ama düşünsene ne kadar güzel kız amca ya da halası ile beraber büyüyecek kolay kolay kimseye nasip olmaz benim oğlumun baba tarafından hiç kuzeni olmayacak mesela 🤷🏻♀️ sizde küçükmüşsünüz
Bebiscann beyzanuruzumcu8087 anaaa hemde ikiz Ağhhh bavoooo, kör talih sende hamile misin, vayyy başına gelen, bebeleri doğunca sana etmediğini bırakmaz 😩😷
beyzanuruzumcu8087 Bebiscann yook. Valla iyi kaynanam allah yukarda daha diyor ben sana bakarım kızım doğum yapınca diyor yani
PrensesAnnesi- beyzanuruzumcu8087 kız eline doğcaklar hemen hemen Allah iyiliğinizi versin ahahahah 😂
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 kiz görünce ya da kayın olarak düşünme onlarda senin çocuğun gibi olur benim bi komşu ablam var onun kayını kendi evlendiği zaman 5 yaşında anca varmış yokmuş anne oğul gibiler ne kadar güzel ben çok isterdim valla başka kayının var mı peki kaç kardeşler
Ozge beyzanuruzumcu8087 diğer yorumlarınızdan sizin de hamile olduğunuzu gördüm. Artık gelin kaynana büyütürsünüz. Ayrıca kaynana postu açmayın sakın buraya gelebilir nolur nolmaz 😂
Mervedez159 Bernako gelinim sürekli sütün gwlmiyo bu bebek aç deyip duruyor her emzırdıgımde mememe abanıyo bebeğim agladıgı gibi kucagımdan alıyor ne yapmalıyım😂😂😂😂😂
Renginveannesi_ beyzanuruzumcu8087 bı gün bende böyle bı post acicam diye korkuyorum benimkide 42 yaşında 😂😂 benim kaynanamın bebesi 9 aylık oldu genç kız oldu kendine durmuyor kaynanam sanki yine getirecek 😂😂😭🙈