Bkt1262 Mylittleponyy bebek kanlda drğilmiş daha cuma günü çağırdı doktor ama ben cumaya kadar beklemek istemiyorum 6 sene bekledim cumaya kadar sabredemiyorum
htcmuhammed Happybsrn benimki de bas asagida Artik dogurmak istiyorum comta merak ediyorum kac kilo bebis
Happybsrn htcmuhammed 3 kg doğarsa iyi dedi doktor , bende istiyorum ama 2 hafta daha dayansa güzel olur küvöze girmesin isterim 🙏
dilek6 Zeyson 36+5 haftadan selamlar doktorum 16 Mart sabahı aç karna gelip tahlil vermemi söyledi 21 Mart sabah 8 de yatış olacak ameliyat 9 da yapıcam dedi aşırı heyecanlıyım bide ağrılarım artı bu hafta çok zor geçiyor benim için 😣🌹
Bkt1262 Happybsrn maşallah ama doktorum dedi 36 dan sonra korkma küveze girmez dedi 🙏 inşallah girmez bebişin
Ayseyllmz Happybsrn 35den aşağı kuveze girer benim çocuğum 34+5 de girdi kuveze. Senin ki ciğer gelişimini tamamlamıştır doğumdan sonra zaten bakıyorlar solunumu iyiyse yoğun bakım A goturmezler
Happybsrn Bkt1262 inşallah kg olarak geriden geliyor, doktora sormayı unuttum acaba ciğer gelişimi haftasına göre mi gider yoksa o da mı geriden gelir🤔🤔
Erol Zeyson kaburgalarıma batıyor saga sola dönerken sancılanıyorum gece uykusu zaten yok cabuk yoruluyorum 33+4 haftalık hamileyim
Yonja Zeyson 36 +1 bebeğim ters duruyor doktor sırtını dönmüş dedi eğer düze gelmezse 38. Hafta sezeryan olması gerekir dedi
blueberyy00 Zeyson 36 haftadan gün alıyoruz bizde acayip asla yurutmeyen yerimden kaldirmayan ayağa kalkınca yere yığılmama sebeb olan sırt ağrısı dışında bebişin sağ kaburgama kazı çalışması yapıp nefesimi kesmesi dışında iyiyiz 🤭🤭🤭
Zeyson blueberyy00 seninki sağmış bizimki sağlı sollu kaburgalarımı eziyo çocum sığmıyo artık içeriye🤣