Zeyson Slm kızlar artık son düzlüğe geldik. 33+ 5 iz ama bugün bebegi hep kasıklarımda hissediyorum sizlerde son durum nedir😊
UmutsuzPolyanna Zeyson 00.00 itibari ile 36. hafta olucam ve karnımın her yerinde böğrümde kasığımda midem de kaburgamda 🤣
Happybsrn Zeyson 36+1 benim bebek hep baş aşağı duruyor 🤣 inşallah erken gelmez 🙏🙏 sadece ağırlaştkça daha fazla aşağıda hareketi oluyor,, kavuşmak için sabırsızlanıyorum 🥴🙏🙏
htcmuhammed Zeyson aleykumselam 🌸 36+3 Kasık agrısı arada bel agrisi nefes darligi yasiyorum bu aralar
Zeyson UmutsuzPolyanna özellikle akşamları kaburgamda ayakları uyurken rahat yatmayı seviyo bizim sıpa🤣
Mylittleponyy Yolun sonuna geldik sayılır 36. Haftadayz bizde nefes alamıyorum şuanda baya nefesim kesiliyor 😬😀
htcmuhammed Happybsrn ayni haftadayiz 36+3 bende Kasık agrisi bacagimin ic kısmına agri giriyor sizde de oluyor mu kasıgımın yanindaki iç kısım
Happybsrn htcmuhammed ya benim Bebek hep baş aşağı duruyor çok şükür sadece bel ve kuyruk sokumum ağrıyo dua ediyorum erken gelmesin, çünkü minyon geç gelmesi daha güzel olur🙏🙏🙏🙏🥴
Mihriballim 00.00 itibari ile 36. Haftama girmiş bulunuyorum 😀😀😀 35+0 zaman geçmiyor sanki aşırı ağır hissediyorum kendimi bı yandan hemen doğsun istiyorum bı yandan 39 falan olalım bari diyorum hayırlısı Allah’tan
Bkt1262 Mylittleponyy bebek kanlda drğilmiş daha cuma günü çağırdı doktor ama ben cumaya kadar beklemek istemiyorum 6 sene bekledim cumaya kadar sabredemiyorum
Busr21 Zeyson bizde 33+2 yiz bugün alisveris icin disari çıktım topallayarak geri döndüm 😂😂 ilk 7 ay kolaymış dedim yani. temizliği 35 te yaparim dedim ama nasil yapicam allah bilir😂😂
Zeyson Busr21 bende temizliği sürekli erteliyorum ama gün geçtikçe dahada agırlaşıyorum hareket edemiyorum karar verdim artık bi yandan başlicam anca biter😊
htcmuhammed Happybsrn benimki de bas asagida Artik dogurmak istiyorum comta merak ediyorum kac kilo bebis