Villanelle muallimmmm renkli vermedi, yüzüne de bakmadı açıkçası. Belki istesek bakardı ama bizim de aklımıza gelmedi. Rapor ve CD verdi
Smyy3496 Havanur72 merhaba, gittiğiniz yerden memnun kaldınız mı? Doktorunuz kimdi ve fiyatını öğrenebilir miyim? :) ben de araştırıyorum da çok kararsız kaldım.
Sibellll2529 Darıca ya da Gebze de yapan devlet hastanesi yok maalesef, marmara araştırmaya ya da Umuttepe hastanesine gitmeniz gerekiyor devlet istiyorsanız.
Ayse_88 Biranneadayi89 farabide yapmıyorlar banada kayıt açtı detaylı utrasyon için ama randevu bulamıyorum hiç biryerden
Ayse_88 Humeyram ben hem özele Melis koca hospotalpark devlete de farabiye de Birsen hanıma yada Alper gelekoğluna gidiyorum
secilbektas41 Humeyram merhaba canim bende 2. duzey ayrintili ulturason icin 28 martta alikahya kadin dogum ve cocuk hastanesinden randavu almaya gidicem doktorum orda yapildigini soyledi belki fikir olur nisan ayi icin alicam 28 martta aciliyormus nisan randavulari
secilbektas41 Villanelle bende 2li tarama testine o doktora gittim ve cok iyi hatta dogum doktorumda orda benim 28 marttada ayrintili ulturason icin randavu almaya gidicem
minikmucizemmmmmmm Humeyram Medical Park canım ben İzmit’te oturuyorum ama Gebzeden geldim orda yaptırabilirsin
secilbektas41 Aselsevde alikahyada hangi dokotra gidiyorshnuz bnmde doktorum orda bende orsya gidiyorum
secilbektas41 Aselsevde anladim cnm benimde doktorum erhan demirel oda cok iyi randavu bulamazsan onada alabilirsin nerde oturuyorsunuz