Humeyram Merhaba Arkadaşlar ben Çayırovada oturuyorum buraya yeni taşındık detaylı ultrason için önerebileceğiniz yerleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Selothatun Humeyram Merhabalar dün Gebze MedicalPark hastanesinde Uzman Dr. Gökçe Annaç hanımda detaylı ultrasona girdik. 750 TL gibi bir ücreti var tavsiye ederim.
Biranneadayi89 Humeyram canim darıca farabi arastirmada yaparlar sanirim. Bende bu hafta fatih devlete ikili test icin gttim yapmiyorz farabiye git dediler bugun farabiye gittim yaptilar. Detayli ultrasonada orda bakiyorlardir sanirim arayip bilgi al istersen
Biranneadayi89 Humeyram randevu bulman zor olablir mhrs den ama sana tavsiyem gece 12 ile 02 arasinda ve sabah 06 ile 08 arasinda surekli mhrs sistemine gir bak iptal olan veya bosalan randevular düsuyor sisteme ayni gun veya ertesk gune bulursn hemen :) bende o saatlerde bakip bulabiliyorm yoksa diger turlu 2 hafta sonraya cikiyor hep
Ayse_88 Biranneadayi89 farabide yapmıyorlar banada kayıt açtı detaylı utrasyon için ama randevu bulamıyorum hiç biryerden
Selothatun Humeyram Evet gerçekten memnun kaldım. 1 saate yakın sürdü. Bütün organlarını, uzuvları, kemikleri tek tek açıklayarak gösterdi. Renkli ultrasonla ilk fotoğrafımızı da almış olduk :) ve CD verildi..
secilbektas41 Aselsevde alikahyada hangi dokotra gidiyorshnuz bnmde doktorum orda bende orsya gidiyorum
Villanelle Ben tuzlada Okan üniversitesi hastanesinde prof dr eray çalışkana yaptırdım. Biraz pahalı ama çok bilgili bir doktor
muallimmmm Villanelle merhaba bende Okan universitesinden randevu aldım bu ay sonu nasıldi memnun kaldınız mı Eray beyden kaç dk sürdü
Villanelle muallimmmm biraz soğuk bir doktor öyle özel hastane doktoru ilgisi beklemeyin ama işinin ehli. Ben gayet memnun kaldım. Detaylı ultrason 45 dk gibi sürdü ama ikiz benim, o yüzden olabilir
Villanelle muallimmmm derince eah alikahya yerleşkesinde perinatoloji uzmanına gidiyorum şu an. O da çok ilgili bir doktor. İsmi gökçe naz küçükbaş sanırım
secilbektas41 Villanelle bende 2li tarama testine o doktora gittim ve cok iyi hatta dogum doktorumda orda benim 28 marttada ayrintili ulturason icin randavu almaya gidicem
Villanelle muallimmmm renkli vermedi, yüzüne de bakmadı açıkçası. Belki istesek bakardı ama bizim de aklımıza gelmedi. Rapor ve CD verdi