Gurbetkusu_43 Busra2013 Sütün azsa bol bol su iç ve hurma ye canım. Tatlı da süt yapıyor. Bide hastanende süt yapan bir çay vardı Bio Stilltee onu iste ondan günde ⅔ tane iç bak oda çok süt yapıyor. Benim sütüm vardı ama onu içince göğüs pedim sütle doluyordu. 😊 ahh bu arada minnoşun adı neee 😍🙈
Kendineanne Busra2013 ☹️Allah şifa versin ben de sezaryen olalı 14 gün oldu bugün aynısını yaşadım sana tavsiyem uzan başını çok hareket ettirme ben dinlemedim anestezi boynuma vurdu günlerce felçli gibi kımıldayamadım dikkat et. Ağırlar normal parol vermiştir muhtemelen kullan dört saatte bir geçecek hepsi bir süreç sadece öyle düşün ve rahatla herşeyden önce stres yapma ki bebek de etkilenmesin göğüs ucu çıkarıcı aparat var ondan aldım ben işe yaradı biraz ağrıyor ama olsun çok açsa da sağ kaşıkla veya şırıngayla ver ben öyle yapmıştım tez vakitte inşallah daha güzel haberler alırız
Kendineanne Busra2013 ha bir de sarılık riski oluyor ondan vermen lazım süt bi şekilde yoksa ben ee önermem şırınga falan ama mecbur bizim minik kılpayı yırttı sarılığı ablam emzirdi de doydu
AdenEva Herkesin farklı geçiyor bu süreç. Doktorum bana 1 haftaya hiç ameliyat olmamış gibi olursun dedi, şu an 14. Gündeyiz ama ameliyat olmamış gibi olacağım günü bekliyorum hala 😂 kaportayı toparlayamadım bi türlü
Deletedmom_7156 Busra2013 yürürsün çabuk toparlanirsin ben bol bol yürüdüm 2 günde ayaktaydim göğüs ucum yoktu benimde açlıktan ağlıyordu plastik göğüs ucu aldık az az öyle emdi bide mama takviyesi yaptı hemşire zaten eve gelince bi rahatlıyorsun ondan dolayı süt gelmeye başlıyor ama 3 gün filn ben mama verdim hep
Bebiscann Deletedmom_7156 aşkım askıya alınmıştım yaa☹️ senin postu gördüm cevap yazamadım bir kaç gün önce ekran görüntüsü almıştım sana yazacaktım
Demirssmomm Busra2013 büşraaa sonunda beee 🎉🎉 seni tebrik ediyorum güzel anne.. meme ucuna gerek yok bebeğin tüm kahverengi bölgeyi ağzına alması yeterli olur 👍🏻 karnın için korse kullanabilirsin
Gurbetkusu_43 Busra2013 Gelir canım sıkma canını. Benim ki de hastahane de yoktu pompa sayesinde geliyordu. Eve gelince göğüs pedi yetiştiremiyordum.
AdenEva Busra2013 yok yok olmaz, ben psikolojik olarak da hiç hazır değildim sezaryene, o yüzden kirpiğim yere düşse sezaryen yüzünden oldu diyip gözümde büyütüyorum. İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız korkulacak hiç birşey yok 💜🙏🏻
Deletedmom_7156 Bebiscann dun gece bebeği emzirirken aklıma geldin cerene soracaktım onla wb den konusuyormussunuz galiba