Busra2013 Kızlar dun spınal sezeryan oldum allaha sukur otururken uzanırken pek bı agrım yok bugun ılk yuruyus yaptım cok zordu cok agrıdı nefes fln kesıldı her yenı yenı kalkmamda bırazcık daha rahat oluo suan koltukta oturuyorum kadın dedı bıraz boyle otur yatakta cok durma suan oturuyorum sandalyede ama yaram yanıyor haala dık duramıyorum normalmı bu kac gun boyle surecek😏bıde bebegm ağlıo neme ucum yok o aglayınca benımde aglayasım gelıo ac ac duruo sanıom ıcım parçalanıo normalmı bunlar🙄😔
Aysenur5 Busra2013 benim 14.gun 10 gün kendime geldim çok yorma kendini hafif tempoda hareket et umarım erken toparlanirsin
Mevaninannesiii Busra2013 daha bismillah dün doğum yapmışsın oturman bile mucize canım 😬 hayırlı olsun bu arada Canim💕 geçiyor hepsi dert etme
Aynur47 Busra2013 sütun varmı canim geldimi hemen birde sezeryan sonrasi hemen duş aldin mi benim de ucu yok :((
linamom Ben daha doğum yapmadım ama Lansinnoh un meme ucu çıkarıcısını aldım kızlar bi araştırın yorumları iyydi Aynur47 Busra2013
Busra2013 Aynur47 yok dus almadım sadece bezle sıldıler sutum gelıo ama cok degıl az bebegım cekıo yanı sur olmasada agzına koyuyoruz sut gelsın dıe
Busra2013 linamom valla cnm doktordan bısıler ıstedım tavsıye etmıyoruz dedı sadece gıgus ucu yarası ıcın getırdı bı krem o kdr
Gurbetkusu_43 Busra2013 Geçmiş olsun gözünüz Aydın canım. Ebelerden göğüs pompası iste. Onunla bir süre doyur bebeğin karnını. Birde göğüs ucu silikonu iste. Bende onunla emzirdim hep.
Busra2013 Gurbetkusu_43 ıkısınıde ıstedım yapmadılar tavsıye etmedıler bebek kendı ceksın dıolar emeyı ogrensın sende emzırmeyı ogren dıolar
duygulu62 Busra2013 masallah sana ya. Ben dedım sen doğum yapınca uzun süre girmezsin ama cesaretlendıyorsun bizi 🥰
Busra2013 duygulu62 haha valla ıyıyım allaha sukur sadece yurumek zor oda suan oturuyorum sımdılık rahat ınsallah 1 haftaya tam gecer agrılar
Busra2013 Mevaninannesiii sımdıden uykusuz geceler basladı gazı fln var pırt pırt yapıo elıme ınsan gaz sesıne sevınırmı sevınıomus valla her pırt sesı gelınce ohh duım😂😂
Bebiscann Busra2013 kız bebeği aç bırakma goguslerinin ucunu ellerinle öne doğru maaaj yaparak çek, bebeği sürekli göğsüne tut, bebek eninde sonunda memeyi tutar, sen de gün gün daha da iyileşeceksin canım ağrın olduğu zaman hemşirelerden ağrı kesici iste
Busra2013 Bebiscann evet canım sureklı agrı kesıcı yapıolar sagolsunoar❤️🥰elımden geldıgınce emzırıyorum oda cekıyo emıo ama ucum yok elımle masaj yaparak koyuyom agzına sureklı ıteklıo ama fazla sut yok dıemı bılmıyırum
Gurbetkusu_43 Busra2013 Benim kızım inatla tutmadı o sebeple ben mecbur kaldım. Sende tutturmaya çalış. Olmazsa mecbur kullanmak zorunda kalabilirsin. 🙁 ha öneriyor muyum hayır ama işte ana yüreği dayanmıyor onların ağlamasına 🤷🏻♀️
Mevaninannesiii Busra2013 😂😂 yaa kurban olurum yaradana 🌸 evinize geçin daha güzel günler sizi bekliyor
Busra2013 Mevaninannesiii evımıze daha 2 hafta var😂😂😂cuma hastaneden cikcm 1 hafta snnemde kalcm daha sonrs evimize besigimize doncz❤️🥰