meleknnesi3 Prensesannesiii03 squat ve pilates topuyla bol bol eğzersiz yapın. Nefes alış veriş çok önemli sakin kalmayı deneyin inşallah sağlıcakla gelir bebek
Ayliz_123 Prensesannesiii03 hastane ye gidin suni sancı verince açılma olur bende öyle olmuş tu 2 saat te kavuştum inşallah sizin de öyle olur
Prensesannesiii03 Ayliz_123 gidicez canım birazdan çıkıcaz yola eşimi bekliyoruz işten gelmesni izin aldıda anca gelecek
Prensesannesiii03 Kbraylmz1 ay iyi bari canım sancı çeksen durulmuyor cidden yada benim acı eşiğim çok düşük srnin yüksek galiba
Lavina Prensesannesiii03 bol bol yürü kafanı başka seylerle mesgul et canım allah yardımcın olsun çok zor inşallah biran önce sağ salim kavuşursunuz evladınıza
Prensesannesiii03 Lavina inşallah canım ya yürüdm ama artk yüryrmyrm sancı geldiğinde kasılıp kalıyorum
[silindi] Ya Peki açılmada sadece kemiğe mi bakılıyor yoksa vajinaya mı? (Vajina yine dar mı kalıyor yoksa o da açılıyor mu
Prensesannesiii03 [silindi] vajinama elini soktu canım vajinaya bakıyor sanırım kemikten falan bahsetmedi
Lavina Prensesannesiii03 hastane uzak sanırım evdeysen sıcak bi duş al vücudun gevser biraz açılmana biraz yardımcı olur hasteneye gec bence sanırım sancın sık gelmeye başlamış belki acılman vardır en azından acil birseyde yardımcı olurlar açılman yoksa iğne yaparlar ağrı kesici falan açılman başlayana kadar
Ayliz_123 Prensesannesiii03 sağlıcakla kısa sürede kavuşursun inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bebeğinin geleceği dakikaya odaklan sadece
Sibel-g Prensesannesiii03 bende 2 cm açılmam oldu suni sancı takıldı anında suyum patladı 1,5 - 2 saat içinde doğurdum ama insandan insana değişebiliyor. Bol bol dua et. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin😊🤲🏼
Prensesannesiii03 Lavina yola cıktık canım doğum yapcagm hastane 1 saat uzaklıkta duş aşdım tekrardan çıkmadan önce açılmamda ilerleme olmultur inşallah iki saat oldu 😭
Diktas Prensesannesiii03 kişidem kişiye degişir bir andada olabilir uzunda sürebilir dua et bol bol bir avazda kurtulursım inşallah rabbiö kolaylık versin