Prensesannesiii03 Kızlar nstden çıktım az önce sancım 99 çıkıyor ama açılmam 2 buçuk cm ne yapabilirim hızlanması için sancılarım beş dkda bir geliyor dua edin bana lütfen 🙏🏻
tugbaacng Prensesannesiii03 çömelip kalkın, bol bol yürüyün, duvara yaslanıp sandalyeye oturur gibi bekleyin, bi de dua edin 🥺
Kbraylmz1 Prensesannesiii03 doğum için hastanedeyim ne sancı ne açılma var suniyle destek veriyorlar ama 3 saattir aynı benimde ilerleme yok
esmir Prensesannesiii03 sık gelen sancılar açılmayı ilerletmiyor mu ya yanlışmı biliyorum benim normal doğumda önce suyum gelmşti sancı çok sonradan geldi sıklaştıkça açılma hızlanmştı Allah yardımcın olsun canım 😔
Prensesannesiii03 tugbaacng çömelip kalkıyorum hurma falanda yedim yürdümde gündüz bol bol ne kadar sürer sizce tam açılması
AliSilan Fıtıl vermediler mi alttan size acilmaniz olsun diye Rabbim kolay doğum nasip etsin ezan okudu dua ettim size .🤲🏻merak etmeyin benim de 12 saat boyunca doğumum oldu Hz yunusun duasını okuyun çömelip kalkın
Prensesannesiii03 AliSilan ay allah razı olsun canım ben acile gittim orda bağladılar nstye fitilden bahsetmedi hiç biraz daha sancı çek evde sonra gel dediler ama dayanamıyorum
tugbaacng Prensesannesiii03 bilmiyorum ki canım benim de ilk gebeliğim ve herkeste de farklı oluyor bu süreç.. “ Summes sebile yesserah” bunu çekin bir de..
Sibel-g Prensesannesiii03 bende 2 cm açılmam oldu suni sancı takıldı anında suyum patladı 1,5 - 2 saat içinde doğurdum ama insandan insana değişebiliyor. Bol bol dua et. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin😊🤲🏼
Prensesannesiii03 Kbraylmz1 suni sancı nasıl çokmu kötü öyle duydum onuda sizinde allah yardmcınız olsun
Diktas Prensesannesiii03 kişidem kişiye degişir bir andada olabilir uzunda sürebilir dua et bol bol bir avazda kurtulursım inşallah rabbiö kolaylık versin
Prensesannesiii03 esmir amin canım 🙏🏻 Benim suyum gelmedi nişanım geldi akşam üstü sabahdan beride sancı var
Prensesannesiii03 AliSilan doğum yapacağım hastaneye 1 saat uzaklıktayız sizce gitmelimiyim biraz daha beklemelimiyim evde