GizemSnr Bende egepole gidiyorum ve memnunum , biraz pahalı ama en azından ilgililer , doktoruma ne zaman istesem ulaşabiliyorum ,
merveozkn Beyza_18 Tınaztepe Galen Bayraklı muayene 340,doğum 7000 sanırım muayene de en çok artan hastane Galen olmuş
Cnsgkc merveozkn Ben de Feyza hocadayım. En baştan beri orada devam ediyorum fiyat çok arttı gerçekten normal üstü zam geldi. 200 muayene 340 oldu doğum 4500 iken 7000 oldu.
merveozkn Beyza_18 daha 1 ay oldu zaten rakamları güncelleyeli şubatta görüştüğümüzde 7bin dediler 9 bine çıksa haber verirlerdi sanırım çünkü doğumuma az kaldı 37+2 deyim
Harikaaa Bende Egepol hastanesi Bülent beye gidiyorum daha önce kızımda da doğumumu yapmıştı memnunum. Yeni binaya geçince fiyatlar artmış evet 7900 TL doğum ama fotoğraf çekimi de var
Mervedua Harikaaa bu yeni binadaki doğum fiyatı değil mi ? Bize kan alan hemşire eski binada doğum yapma tercihiniz var dedi eskisinde yaparsak 6. Bin tl olduğunu söyledi
Clk56 merveozkn bende galene gidiyorum yeni konuştum da 7 dediler normal sezeryan ücret farkı yok ek olarak 250 korana testi dediler
Sultankygsz Torbalı medifema hastanesi 7000 doğum muayene ücreti özel Kliniği olan bi doktora gidiyoruz oda 300 doğumu medifemada yaptırıyor
Hifanur32 Beyza_18 özel Çınarlı hastanesi muayene 190 doğum 5500 ilk doğumum orda oldu ikinciyide orada yapacam Allah nasıp ederse çok memnunum
Elifff17 Zeyyy35 En son 2 hafta önce gittiğimde 265 TL ödemiştim muayene için yeniden mi zam gelmiş.Siz ne zaman gittiniz ?