Sngl24 Beyza_18 özel cınarlı 11 gun once sezeryan doğum yaptım gerçekten cok memnun kaldım ucret 5500 190 muayene
merveozkn Beyza_18 Tınaztepe Galen Bayraklı muayene 340,doğum 7000 sanırım muayene de en çok artan hastane Galen olmuş
Arya22 Beyza_18 Bülent bey doktorum çok memnunum hastane de yenilendi yeni binaya geçildi o açıdan da memnunum
Elifff17 Zeyyy35 En son 2 hafta önce gittiğimde 265 TL ödemiştim muayene için yeniden mi zam gelmiş.Siz ne zaman gittiniz ?
eymenela-moms Ymn3535 hayır doğum yapmadım hala ama sürekli fiyatlar değiştiği için hala aynıysa dedim
civcivimmm Merve234 enn son ne zaman gittiniz? Benim doktorum aylin hanım 23 haftalık hamileyim 215 veriyodum ben geçen cuma gittim en son ozaman305 aldılar yeni gelmiş zam yani
Cgdm35 Karşıyaka Başkent hastahanesi Serdar Balcı harika bir doktor.Muayene 300 TL Sezeryan doğum 6750 Tl
Arya22 Ymn3535 Amin teşekkürler 🙏 Evet 1 gece yatış, 1 refakatçi, doğum anında ve ertesi gün fotoğraf çekimi, lohusa şerbeti ikramı, kapı süsleme, bebeğin işitme testi ve ilk muayenesi, epidural ve ağrı kesiciler hepsi içinde olarak bilgi verdiler
Ymn3535 Arya22 doğum anında bebeğe ilk hastane takımımı giydiriyo bikaç fotoğrafta egepol işlemeli battaniye gördümde onunla ilgili bişey dedilermi