Smyye1B mavisevdamm_m Magnezig bende kullanamadım bi kutu kadar elimde kaldı magnormla rahat ettim. Magnezig mide bulantısı ve afedersin ishal yapmıştı..
mavisevdamm_m Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bünye meselesi sanırım yan etkiler.. doktorumla iletişime gececegim bı an önce 🌺 Puki uykularharamoldu elifinilki27 Handeee2 Eerk Tazeanne0134 umayben Fadmet MerveeD ebru2871 EsraGlgr Galadriell Bebiscann Smyye1B
Bebiscann mavisevdamm_m magnezyum bana hiç bulantı yapmadı, magnezyum bulantı yapmaz canım, hamilelikten dolayı senin bulantın var
EsraGlgr mavisevdamm_m suya atılanlardan ben de içemiyordum doktoruma sordum hap şeklinde olan varsa daha iyi olur diye, magosit verdi onu kullanıyorum. Hap olduğu için düzenli kullanabiliyorum , magnormu içemiyordum çünkü
Gurbetkusu_43 Zeyzeyy61 Doktorum doğuma kadar almamı söyledi. Birde hamilelikte Alman gereken vitaminlerden biri. İlk çocuğum da aldım birşey olmadı. Zaten hamilelikte kabızlık çok oluyor hem kabızlığı da önlüyor.
ebru2871 mavisevdamm_m ben efermag kullanıyorum soğuk suyla portakallı gibi tadı var ilk gün sıcak suyla içmiştim içene kadar midem ağzıma geldi soğuk suyla meyve suyu gibi içiyorum
papatya56 Zeyzeyy61 19 haftadan beri magnorm kullanıyorum her gün 29+1 haftalıgım doktorum her gun bi tane dedi
Tazeanne0134 papatya56 ben ilk gebeliğim de kullanmıştım magnorm u kullanmaya bende de olmamıştı günde 1 kere kullanıyordum bunda da enorno yazmış daha yeni içtim yarım su bardağı inşallah iyi gelir
umayben mavisevdamm_m ben 16 haftalığım doktor henüz magnezyum hakkında bir şey demedi bana ama genelde bulantı yaparsa bir ilaç gece almayı öneriyorlar. Ve gün içinde sade soda içebilirsin canım onda da bol bol magnezyum var bulantıya iyi gelir hatta
Tazeanne0134 mavisevdamm_m canim ben ilk gebeliğim de magnorm kullanmıştım bunda enorno yazmış inşallah yapmaz bende 28+4 haftalık hamileyim oğlumda kullandığım yapmamıştı benimde hâlâ arada bulantı ve kusmam oluyor
Dilara9406 Bebiscann 30 haftalik oldum hayla magnezyumm kullanmiyorum ne doktor yazdi nede ben sordum acaba benim hatırlatmam mi gerekiyo anlamadim
Bebiscann Dilara9406 bacaklarda kemiklerde kasıkta ağrı kasılma olunca yazıyor genelde canım istersen bi dahaki gittiğinde sir bakalım ne dicek doktor
Karali Bende kullaniyorum benim kramplarim yok ama cok fazla cati agrim vardi doktora soyleyince kalsiyum eksikliginden olabilir diye yazmisti 3 haftadir da duzenli kullaniyorum
Eerk mavisevdamm_m benimki magnezinc genelde yatarken içiyorum ama gün içinde içtiğimde de bende bulantı olmuyor
Dilara9406 Bebiscann cok az oluyo bende o sikayetler bende doktora söylemeye gerek duymamıştım ağrıları çünkü maden suyu cok iyi geliyo her gun en az 1 en fazla 2 tane iciyorum yani
Suzan-mustafa55 Zeyzeyy61 hergun kullan dede bana doktor 10gun kullandim uyuşukluk geçmedi bende biraktim