Zeyzeyy61 Merhabalar, magnezyum (magnorm ) yazdı doktorum 24. Hafta itibariyle. Her gün bir tane olmak üzere rutin basladi. Ama bazı arkadaşlarımla konustugumda devamlı değilde kramplar oldukça al demiş, sizlerde durum nasıl ?
Bebiscann Zeyzeyy61 hayır onu içmen çok önemli ilacını düzenli kullan, magnezyum senin kemiklerine geçiyor senden de bebeğe, ilerde kemik erimesinin felan önüne geçiyor sakın aksatma canım
MerveeD Zeyzeyy61 Bana doktorum düzenli kullanmazsanız faydasını göremezsin hergun 1 tane içeceksin dedı ayrıyetten eczacı kuzenimde aynı sekılde ılerıkı zamanlarda agrıların cogalmasın düzenli kullan dedı hergun aksam yemekten sonra yatana kadar herhangi Bi satte içiyorum ve 3 aydır kullanıyorum 30 haftalıgım
mavisevdamm_m Bende bu konuda post acacaktim. Hepinize bir sormak istiyorum kızlar. Hamileliğimin başından beri magnezyum kullanamıyorum çok aşırı bulantı yapıyor. Hem magnorm var hem magnezinc var elimde ama bulantı yüzünden kullanamıyorum.. 29 haftaligim kramplarim ağrılarım çok arttı belim kalcam kasıklarım.. doktora da yeni gittim bir daha kontrolüm bir ay sonra sormayı unuttum maalesef.. siz ne kullanıyorsunuz sizde de bulantı yapıyor mu ozellikle bulantı yapmayan magnezyum ilacı var mı bildiğiniz ? uykularharamoldu Handeee2 Eerk Zeyzeyy61 Smyye1B Fadmet Tazeanne0134 ebru2871 Berru elifinilki27 Galadriell umayben MerveeD Fatmasvs Puki Bebiscann Zeyzeyy61
Dilara9406 Bebiscann 30 haftalik oldum hayla magnezyumm kullanmiyorum ne doktor yazdi nede ben sordum acaba benim hatırlatmam mi gerekiyo anlamadim
elifinilki27 Zeyzeyy61 Sadece krampları değil erken doğumu da engelliyor canım benim öyle bi tehlikem yok ama bugün bana da magnorma devam et dedi
Berru Zeyzeyy61 canim ben iki aydır kullanıyorum.kan tahlilleri yapıldı magnezyum düşük çıktı kramplarim vs vardı NBL nin magnezyum başladım hatta 10 gün önce acil sancıyla gittim şükür doğum sancısı çıkmadı ama doktorum ilacı ikiye çıkarttı.
ebru2871 Zeyzeyy61 bende 22.haftadan beri kramplarla uyanıyodum sağlık ocağında hemşireme sordum evde magnezyum varsa kullan dedi benimde evimde efermag vardı onu kullanıyorum 1 haftadır rahat uyku uyuyorum sonuçta krampın ne zaman vuruca belli olmuyo
Tazeanne0134 Zeyzeyy61 bende dün gitmiştim bugün eşim aldı geldi düzenli kullan günde 3 kere yazıyorum ama ishal yapma ihtimali var ishal olursan tek kullan dedi eczacı ablada günde 1 kere akşam tok karnına yarim su bardağı su ile yazmış bende öyle başlayacam düzenli kullan canım ben ilk gebeliğim de düzenli kullanmıştım doğuma son 2 hafta kala biraz artmıştı ağrılarım ama hiç kramp vs yaşamadım bunda da kemik ve kas ağrılarım çok oluyor ondan verdi inşallah faydası olur sen ne kullanıyorsun bana enorno yazmış ben ilk gebeliğim de magnorm kullanmıştım bunda da bunu yazmış bakalım inşallah iyi olur
Fadmet Zeyzeyy61 ben 20.haftamdan beri her gün kullanıyorum 33 haftalığım şu an kas ağrılarına kramplara vs. çok iyi geliyor
Zeyzeyy61 Benim kramplarim yoktu ama bu haftadan sonra başlar deyip rutin yazdı o yüzden sorudm biraz kafam karsmsti
Eerk Bana doktorum 10. Haftamda vermişti kullanıyorum hergün 1 tane neden benimki sizlere göre erken başladı acaba
Handeee2 Zeyzeyy61 ben aklıma geldikçe kullanıyordum ayağımın üstüne basamıcak dereceye geldim sakın aksatma hergün iç
Smyye1B mavisevdamm_m Magnezig bende kullanamadım bi kutu kadar elimde kaldı magnormla rahat ettim. Magnezig mide bulantısı ve afedersin ishal yapmıştı..
Bebiscann mavisevdamm_m magnezyum bana hiç bulantı yapmadı, magnezyum bulantı yapmaz canım, hamilelikten dolayı senin bulantın var
EsraGlgr mavisevdamm_m suya atılanlardan ben de içemiyordum doktoruma sordum hap şeklinde olan varsa daha iyi olur diye, magosit verdi onu kullanıyorum. Hap olduğu için düzenli kullanabiliyorum , magnormu içemiyordum çünkü
ada58 Zeyzeyy61 benm gebeliğimin ilk gününden beri kramp ve ağrılarım oluyordu 15. haftaya gireceğim düzenli olarak her gün kullandım hiç bulantı yapmadı