Gizemvencoglu Sevdhusna inşallah 🙏🏼 Ya evet artık her şey çok zor o yüzden sabırsızlanıyoruz zaten. Sancı ya da açılma herhangi bir belirtiniz var mı ?
Gizemvencoglu isilyu Hurma içerdiği liflerden dolayı bildiğim kadarıyla açılmayı ve doğumu kolaylaştırıyor benim bildiğim medine hurması veya ysş hurma ☺️
Gizemvencoglu deletedmom209 Evet doğumçok yakın belli ki sağlıkla kucaklarsınız inşallah 🙏🏼 Olurda doğurursanız yazın burdan ☺️
deletedmom209 Gizemvencoglu tamam kuzum merak etme yazıcam doğum hikayemi erken doğum korkusu olan bütün annelere ümit olucaz inşallah 3 haftadır sabrımız ve direnişimizle öyleydik zaten daha da çok olucaz
Gizemvencoglu essrasr Adaçayını da duymuştum ama ben bir de Ahududu yaprağı çayını duydum ama hangisi etki eder artık bilemiyorum 😁😁
Gizemvencoglu meltemm bence normaldir benim hep öyle üstlere sıkıştırıyor kendini altlar hep boş o yüzden yumuşak sanırım ☺️☺️
Sevdhusna Gizemvencoglu hafif ağrılar ve bel ağrısı ama en son28 temmuzda girmiştim daha görmedim doktora .ataya bayram girdi falan gitmedim pazartesi gidicem bakalım sizin ne kadar kaldı sizde var mi bisey
Gizemvencoglu deletedmom209 İnşallah sağlıkla 🙏🏼 Çok riskli haftaları atlatmış sayılırsınız zaten benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı gayet sağlıklı bir sorun çıkmadı şükür umarım sizin de öyle olur
Gizemvencoglu Aleynaozkayaa Okudum canım zor olmuş ama sonu güzel allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️🙏🏼
ElifGuven Gizemvencoglu aaa öylemiymiş e normal Doğum yapmadım cahilim 😂😂😂😂ananas da çok severim ama yiyemiyorum işte sebebini de öğrenmiş oldum❤️
Mystery89 Gizemvencoglu çok teşekkür ederim evet doğumdan bir gün önce nişan geldi hafif pembemsi ve sümüksü bir yapı oluyor ertesi gece ise suyum gelmeye başladı ve doğumum gerçekleşti
Nurevrenli Gizemvencoglu 3 Eylül son A.Tarihi Ama oğlum Yerinden memnun sanırım ne sancı be açıklık hiç biri yok
Gizemvencoglu Nurevrenli Aa bitmiş bile demek ki bekletecek biraz sizi ama belli de olmaz her an gelebilir 😁😁 denediniz mi siz de bu yöntemleri 😁
Gizemvencoglu Sevdhusna 37+6 çatı muayenesi oldum 4 gün önce yumuşama başlamış dedi doktor haftaya tekrar gidicem kilosu biraz fazla geldiğinde tekrar bakmam lazım normal doğum zor olabilir dedi 😔