Aysnrbla 40 haftalığım suyu iyi dedi kilosu 3600 haftaya kontrol nst güzel dedi sancı yok bendede yok daha bişey sabırsızım gelsin artık 😪
Gizemvencoglu Aysnrbla Sizin bitmiş artık her an gelsin diye beklemek daha zordur biz daha şimdiden sabredemiyoruz 😁 Sağlıkla gelsinler öncelikle tabi benim de korkum 40. Haftasını geçmesi 😔
deletedmom209 Gizemvencoglu 34 e girdik erken doğum riski açılma nişan gelmesi kasılma hepsi var bide gece rüyamda gördüm doğurduğumu içime doğdu benim rüyamda gördüklerim çıktı hep her an doğurabilirim ishal de olmuşum ayıptır söylemesi yarına çıkar mıyız bilmem
Gizemvencoglu ElifGuven zaten ikinci çocuk daha erken geliyormuş sanırım ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
Gizemvencoglu ElifGuven Doğumu tetiklediği için erken haftalarda önerilmiyor ama son haftalarda da doğumu kolaylaştırıldığı için öneriliyor genelde ☺️☺️
ElifGuven Gizemvencoglu aaa öylemiymiş e normal Doğum yapmadım cahilim 😂😂😂😂ananas da çok severim ama yiyemiyorum işte sebebini de öğrenmiş oldum❤️
Gizemvencoglu essrasr siz diğer yöntemleri uygulayın o zaman ne olur ne olmaz ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
essrasr Gizemvencoglu bu arada ada çayı değilmiş papatya çayı ve böğürtlen yaprağı çayı kolaylaştırıyormuş
Mystery89 Gizemvencoglu ben de eylül annesi olacaktım muhtemel tarih 13 eylül dü ama ağustos annesi oldum☺️ Oğlum dayanamadı erken geldi 28 ağustosta doğdu miniğim böyle beklenmedik zamanda gelmesi de ayrı güzelmiş:)
Gizemvencoglu Mystery89 yaa ne güzel allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️🙏🏼🙏🏼 Belirtileri var mıydı öncesinde nasıl gelişti süreç ?
Mystery89 Gizemvencoglu çok teşekkür ederim evet doğumdan bir gün önce nişan geldi hafif pembemsi ve sümüksü bir yapı oluyor ertesi gece ise suyum gelmeye başladı ve doğumum gerçekleşti
Gizemvencoglu deletedmom209 Evet doğumçok yakın belli ki sağlıkla kucaklarsınız inşallah 🙏🏼 Olurda doğurursanız yazın burdan ☺️
Gizemvencoglu essrasr Adaçayını da duymuştum ama ben bir de Ahududu yaprağı çayını duydum ama hangisi etki eder artık bilemiyorum 😁😁
Gizemvencoglu meltemm bence normaldir benim hep öyle üstlere sıkıştırıyor kendini altlar hep boş o yüzden yumuşak sanırım ☺️☺️