F1903 Htcerdogn bizde bugün 26+5 izz 🐣 Minik civcivler son haftlar duzenlenir.kilolari hic kafaya takmayinn
Haticelisa gizorel evet kiz benimki😁 aynen canim iri oluncada dogum skntisi var insallah guzelce normal dogumumuz olur🥰
Sevgikara Ayse476 benimki aşırı hareketli olduğu için durduğu saatleri sayıyorum ben neredeyse bazen bende sizin gibi telase kapılıyorum uyandiriyorum sallıyorum biraz karnımı uyuyor oluyor hareketlenmeye başladimi durdurana aşk olsun☺️
Sevgikara Hande1nur ben ilk aylar çok sıkıntı çektim 4. Ayına kadar kusunca şimdi tadını çıkarıyorum☺️ kalmadı şurda yine yarıyı geçtik☺️
Sevgikara Merve098 aynı durumdayız diyebilirim☺️ bende uykularımdan oluyorum bazen bende tatlıyı çok yiyorum hareketli bebek olucaklar büyük ihtimal😂
gizorel Nzlasln seker yuklemesi yapıldı bakıldı bisi ckmadı onun üstüne demekki bebis iri dedi doktor da 😅
Merve098 @Sevgikara ya galiba öyle ikinci hareketli çocuğu kaldiramam heralde kızımı 1 saniye oturtamiyorum
Selfet06 Benim de 24+1im 21 haftalıkken 420 gramdı pazartesi günü kontrolüm var bakalım kaç gram oldu bilmiyorum 27 haziran doğumum gösteriyo Allahım hepimizin evladını kucağını almayı nasip etsin ❣😍🤲
bebislerimi_buyutuyorum Sevgikara cuma günü gittim 27 haftalığız haziranın ilk haftasına denk geliyor tam 1 kiloydu 🐣🤰🏻💖