ElifKarata Yagmur28umeyr canm sen anlamadan bir yakının geliyor başından aşağı tuz döküyor ama senin kesinlikle haberin olmayacak sonra insan ister istemez istemsizce yüzünde bir yerini kasıyor 😊😊😊 ve kasıdığın yere göre cinsiyet söylüyorlar
Sulemrahkuzey Benim de ileri geri gidiyor doktor %90 erkek dedi tuttu ilk çoçuğum için yaptım oda ileri geri sallandı tuttu 🤷♀️
Pinkdreambaby Hndgkce daire çizerse kız ,ileri geri git gel yaparsa erkek olucak ☺️ Benimde daire çizmişti ve gerçekten kızım olucak 💕 inanmam ama denemek için yapmıştım tuttu☺️
Emineymen Hndgkce inanarak yapmadım tabiki bahtıl inanç ama insan meraktan hepsini yapıyor bende tutmuştu 😀 ipe değilde saç telinden koparıp yapmıştık
ElifKarata Kbrsoy 🤗🤗🤗 kız istemede ama eltimi istiyorduk .😊😘😂 eltim yaptı.2 aylık felandı benm küçük fetüsum ozmaanlar 🙏😘😘
bukna ElifKarata bana da yaptılar saçımı ellemişim kızın olacak dediler henüz 7 haftalığız bakalım doğru olacak mı. Saç kız demek oluyor mu acaba ?
bukna Kbrsoy bana da yaptılar saçımı ellemişim kızın olacak dediler henüz 7 haftalığız bakalım doğru olacak mı. Saç kız demek oluyor mu acaba ?
Kbrsoy bukna Bana yaptıktan sonra burnunu elleseydin erkek ağzını ellediğin için kız dediler. Belki saçta kız demektir merak ettim ben de😋
Sulemrahkuzey İlk gebeliliğimde de ikincide de tuttu ileri geri gitti hep erkek demek 💙 saç telimle yapmıştım bende ☺️
Gizemvencoglu Hndgkce Valla biz arkadaş grubumuzla öylesine yapmıştık o zaman daha evli bile değildim ilk çocuğum erkek çıkmıştı tuttu yani bende hem de daha bekarken 😂😂