Hndgkce Bende bir kaç kişiden duydum ve yaptım karnının üzerine tutuyormuşsun daire çizerse erkek öne arkaya giderse kız çıkıyormuş ☺️ Aslında böyle şeylere inanmamak lazım ama insan yine de duyduğunu yapıyor 😂
ElifKarata Hndgkce o değilde benm başımdan aşağı tuz döktüler ve yüzümde kasıdığım yere göre kızın olcak dediler gerçekten kızım oluyor 😘😇😇😊 sülalede kime yaptılarsa tuttu
Tlytncy Hndgkce Valla ben de yaptım ama ipe değil saç teline bağlamanız lazım yüzüğü bi de yuvarlak olursa kız dik şekilde gidip gelirse erkekmiş bana kız çıkmıştı gerçekten de doktor bir kaç hafta sonra kız dedi 😊😊
Hndgkce Valla şimdide netten baktım daire çizerse kız ileri geri giderse erkek anlamındaymış 😂 hangisi doğru acaba 😂
Dandikbebe Cnm önce bi ipe düz sade yüzüklerden aldım, sağ elimle ipi tuttum. Sol elimi açtım, ilk yuvarlak döndü, durdurdum sonra tekrar yaptım ileri geri. Hamile kaldım ilk bebeğimde, aynı şekilde iple yüzük. Uzandım sabit sağ elimle tuttum 😁 yuvarlak dönmeye başlamıştı, gerçekten kızım oldu. Şimdi nasipse bide oğlum olacak, onda da aynı Şekilde uzandım, aynı şeyleri yaptım ve ileri geri yaptı. Kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere ama tuttu ne diyim yani
Hndgkce Dandikbebe valla bende inanmam ama tuttu mu daha tutuyor bazı insanlar da 😂 benim de ileri geri oldu 2 kere denedim bakalım artık hayırlısı ♥️🙏
Kbrsoy ElifKarata Bana da kaynanamlar yapmış kaşla göz arasında tuz dökmüşler başıma 😅 elini burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kız bebekmiş. Ben de ağzıma götürmüştüm elimi. Bebeğim kız gerçekten de 😅
bukna ElifKarata bana da yaptılar saçımı ellemişim kızın olacak dediler henüz 7 haftalığız bakalım doğru olacak mı. Saç kız demek oluyor mu acaba ?
Caglasmsk Normalde daire cizerse kiz ileri geri giderse erkek diye biliyorum ben. Bende yaptim daire cizmisti kızım olacak insallah.
gonulcelen Hndgkce daire çizdi bnde cinsiyetmiz kız bana da bir arkadaşım yapmıştı bnde inanmam ama daire kız git gel erkek demişti 😂
ElifKarata Kbrsoy bende dediğin gibi ağız ve aşağısı kız burun ve üstünü elleyince erkek diye biliyorum benmde tuttu 😂😂😂 ve habersiz yapılıyor bi anda lök kaldım herkesin içinde kız istemede yaptılar 30 kışinin içinde Hehehe
bukna Kbrsoy bana da yaptılar saçımı ellemişim kızın olacak dediler henüz 7 haftalığız bakalım doğru olacak mı. Saç kız demek oluyor mu acaba ?
ElifKarata Yagmur28umeyr canm sen anlamadan bir yakının geliyor başından aşağı tuz döküyor ama senin kesinlikle haberin olmayacak sonra insan ister istemez istemsizce yüzünde bir yerini kasıyor 😊😊😊 ve kasıdığın yere göre cinsiyet söylüyorlar