irem88 Kızlar yatımışım yapıldı az sancım var suni ile destekliyorlar dualarınıza talibim sağ sağlım oğluma kavuşayım
Bkt1262 irem88 sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah oğluşuna🙏🙏🙏🙏. Bana da dua et benimde 4 cm açılmam var biran önce fırtlatayım oğlumu 💙💙
Zehrakhr irem88 lütfen su sancılı halinde su yorumumu okuyup bi Zehra var oda 40 a girmek üzere bu gece sağ Salim oda doğursun diye dua eder misin ?
irem88 Bkt1262 benimde az önce doktorum geldi muayene etti 3 cm dedi sancılar artmaya başladı seninde Allah yardımcın olsun inşallah
Ha-ti-ce Bende evde çekiyorum sancımı şuan inşallah hepimizde tek nefeste kolaylıkla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi🥰
irem88 Zehrakhr Allahım sizede evlat nasıl etsin inşallah en yakın zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Zehrakhr Cotanakk Allah razı olsun bacım valla bugün 1 saat anca uyudum ağrıdan sızıdan ama gelen giden yok
irem88 Cansut bugün kontrolüm vardı zaten nst de 50 falandı ama düzenli doktoruma yatış yapalım dedim suni ile destekliyorlar
Cotanakk Zehrakhr ben de dün gece bir ara doğuruyor muyum acaba dedim ama sabaha o ağrılar da geçti :( 39+4 olduk
MnksT irem88 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bir solukta doğsun. Ayyy lütfen banada dua edin yarın 41 oluyo biran önce hayırla doğsun benim minikte