Beno Elayfers 315tl para veriyorum kağıtta alıyorum içeride de en az yarım saat kalıyorum eşim mesaiye gitmekten eve gelemiyor adam verecekler tabi özele gidiyorsan ısrar et işte bence
Elayfers Beno ben de özel muayenehaneye gidiyorum ama yazıcı yokmuş keyfi vermemezlil yapmıyor doktorumu da çok seviyorum ama bu olaya baya üzüldüm
Nistik Elayfers Veriyorlar devlette özelde hatta bilgide veriyor. Ümraniye ve beykoz devlete gitmiştim iki hastanede özeldeki gibiydi bende ümraniye devlet ile devam etme karari aldım.
Ozge Elayfers benim doktorum veriyor hatta renklideyken güzel açı yakalayayım öyle vereyim dedi geçen muayenede😂
Beno Elayfers o kağıt nerden çıkıyor hiç dikkat etmedim ben ultrason makinasından çıkıyor saniyodum 😂
linsmea Elayfers Elayfers ay ne saçma ya birde ücret ödüyorsunuz. Hiç ultrason verilmediği olmadı bana alıyorum hep yani 😊
Eda_Esen Elayfers sizde artık bi yerden çıkartın tek tek bnm hep adını haftasını kilosunu falan üstüne yaZıyorum albüm yapacağım
Elayfers ipekveannesi bilmiyorum sırf bir tane elimde fotoğraf olsun diye tek seferlik başka bi doktora gitmek istiyorum
Elayfers Meyve unutmazsanız yazar mısınız doktorunuz gerekçesini, acaba dedim yeni gebelik takiplerinde verilmemeye mi başladı herşey dijitalleşti dedi ıltrason cihazı da güzel halbuki
saresk Elayfers ben özel muayenehaneye gidiyorum, doktorum hem ultrason kağıdı veriyor hemde dijital olarak görüntü ve video atıyor bana
Elayfers saresk yaa çok güzelmişş bana da dijital görüntüsünü atıyor ama video falan yok belki ilerde olur daha 11 haftalığım :)
Kararsiz_anne Elayfers benimkinden beteri varmış benimkide video fotoğraf çektirmiyo şükür kağıt veriyo
Elayfers Kararsiz_anne benimki de video fotoğraf çekmeye müsade ediyor ama ultrason bebeğe fazlası zararlı diye kısacık gösteriyo o sırada görüntü yakalayabilene aşkolsun 🥲
Elayfers linsmea çok şanlısınız gerçekten 😊Ben anı defteri aldım oraya yapıştırmalık elimde bişi yok tek seferlik başka doktora mı gitsem yoksa ikili test va olacak yakında onda veriyolarsa onu bekliyim :)
Elayfers Eda_Esen ben de anı defteri için istedim zaten artık en kötü öyle yapacağım haftası va yazıyor ama son regl günümle uyuşmuyor ultrason 4 gün geride sizde böyle bi durum olmuş muydu?
Elfvli Elayfers benim gittiğim özel hastanede de aynı şekilde bir app indirip bütün video ve resimleri telefonumuza almıştık. Ama eğer yüzünü net bir şekilde yakaladiysa renkli baskı veriyordu.
Elayfers Elfvli benim daha o aşamalara var sanırım daha miniciğiz ama yüzü gözüktüğünde de çıktı verebilecek bi aleti yok sanıyorum :(
Serpilicden Elayfers bunu ilk defa duydum benim doktorum hiç bir şey demeden çıktı veriyor hem resmi gibi hem uzun ultrason çıktısı gibi