Elayfers Doktorunuz ultrason kağıdı veriyor mu ben hatıra kalsın diye kendisinden istediğimde artık herşey dijital ekran görüntüsünü whatsapp üzerinden paylaşabilirim ama çıktı vermiyorum dedi. Çoğu yerde böyle mi merak ettim
Carriebradshow Elayfers iki haftada bir kontrolüm oluyor. Her gittiğimde üç boyutlu resimlerini veriyor bebeklerimin. Bazen pozisyonlarından dolayı yüzleri görünmüyor sadece o zaman veremiyor. O da görüntü almak için uğraşıyor olmazsa artık mecbur sonraki haftaya kalıyor.
superstar_00 Elayfers özel hastanelerde veriliyor devlet hastanelerinde verilmiyor benim doktorum her kontrole gidişimde veriyor (özel hastanede muayene oluyorum)
minikmucizem7_ superstar_00 her devlet hastanesi bir değil ki . Yanlış anlamayın beni ama doktora bağlı bu bence iyi doktorun olursa alıyorsun bunun devleti özeli yok . 35 haftalığım bu haftaya kadar her gittiğim muanede aldım ben . Ve doktorum yakınlaştırdı bak bu pipisi bu kafası diyerek 3 çıktı olarak veriyor . Her hafta biyerini anlatıyor yani . Devlet takipliyim kendimi en özel hastanede hissettiriyor doktorum bana
Sulesaglam superstar_00 devlette de hastaneden hastaneye degisiyo sanırım devlete gidiyorum poz alabilmek için baya ugrasiyo ve her gittiğimde 2 3 tane veriyo
nazosss Elayfers bana da veriyor doktorum devlette vermemişlerdi özele gidiyorum istemeden kendi veriyor
HazalS Elayfers her gittiğimde veriyor dokotrum bana video da çektiriyor ayrıca iki kez de devlete gitmiştim orda da verdiler
irem-Dora Elayfers özeldeki doktorum veriyor hep, hatta telefondan videoya bile alıyoruz. Devlettekilerde verdi her muayenede, devlette kilosunu boyunu söylemiyorlar hatta oradaki değerleri hesaplayıp buluyorum ben 😅
AysunUgur Elayfers benim doktorum ilk kontrollerde verdi,şu an istesem verir herhalde ama biz bol bol resim ve video yapıyoruz o yüzden hiç istemedim 🤷🏻♀️
aleynakpnrr Elayfers çok şaşırdım Eskişehirde yaşıyorum özele de gittik devlet hastanelerine de. Hepsinde veriyor doktorlarımiz :)
Novaa Elayfers Özel hastanenin uygulamasına yüklenmesine rağmen doktorum dün durun sizin ufaklığın fotoğrafını da basıp vereyim dedi. Önceki doktorum da özellikle kaliteli kağıda basarak veriyordu hem de kaliteli halini airdroptan gönderiyordu bana.
Elayfers Novaa özel hastanelerin hepsi veriyo sanırım benim doktorum sadece muayenehanesi var hastanelere sadece doğuma gidiyor 😢
Eda_Esen Elayfers Bana kendi veriyor unutmasın diye kontrol sırasında söylüyorum bende ne garip insanlar var